Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Super dag for Streetfire Racing

DM Rally 
10/07/08 

Streetfire Racing havde en super dag lørdag d. 5. juli, da teamet stille til start til 3 afdeling af DM i rally i Kalundborg og omegn.
 

Kalundborg og Omegns Motorklub havde stået for dagens rally der var 288 km langt hvoraf de 90 km var hastighedsprøver. Da vejret viste sig fra dens bedste side var rammerne for et rigtig godt rally sat.

Streetfire Racing startede ud efter bil nr. 32 og havde forberedt sig op til løbet, bl.a. ved at deltage i Sorø Rallysprint for 8 dage siden, hvor teamet kørte sig til en 5. plads generelt.
Man kan følge teamet på www.streetfire-racing.dk og se den helt nye video ”episode 2” hvor man bl.a. kan følge teamet i deres debut løb i Sorø.

Der var stor fokus på at fuldføre dette rally, for at få så meget erfaring som muligt med den helt nye bil.
Om formiddagen blev der langt lidt forsigtigt ud, for at prøve materialet af, og arbejde på rytmen mellem 1.kører og 2.kører da dette også var helt nyt.

Klaus Hammer: Vi var fra starten af løbet meget bevidste om at vi skulle ud og prøve tingene lidt af, og få samarbejdet mellem Francis (2.kører) og jeg til at fungere optimalt. Jeg syntes at vi fik arbejdet os ind på hinanden og fik en bedre rytme som dagen skred frem. Bilen var en ren fornøjelse at køre i, og jeg kan mærke at der rigtig meget potentiale i denne bil, når vi lære den og kende.

Efter middag blev tempoet sat lidt op, og bilen blev presset lidt mere for at få et indblik i hvordan den reageret når det gik stærkere.
Samarbejdet mellem kørerne fungeret bedre og bedre, og der blev hele tiden sat bedre og bedre tider.
Streetfire Racing sluttet deres første DM som nr. 12 generelt og nr. 6 i deres klasse, det er langt over hvad teamet havde forventet at være på nuværende tidspunkt.

Klaus Hammer: Det har virkelig været en god dag, vi er bare super glade for at være med igen, det har været dejligt at møde alle de andre teams, og kommer ud at køre noget rally igen. Jeg syntes virkelig at vi fik tingene til at fungere, og jeg kunne tydelig mærke at vi fik mere fart i bilen sidst på dagen. Hele teamet har ydet en fantastisk indsats både før og under løbet, og det har været en fornøjelse se hvordan alle har gjort deres bedste. Nu holder vi lidt sommerferie før vi begynder forberedelserne til næste DM, så må vi ses hvor langt vi er kommet til den tid. Vi ønsker Brian Madsen og Peugeot Motorsport tillykke med deres sejr ved dette DM.

Streetfire Racing
Peter Ackermann


Læs alt om DM3 i Kalundborg.
Læs mere om:
 • Klaus Hammer
 • Kalundborg
 • 05/07/08 - Kalundborg - DM Rally - DM
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS