Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Team Peugeot Køge tager dobbelt sejr

207 Spider Cup
DK 

08/07/08 

207 Spider CupRonny Wechselberger viste for alvor ved 'Padborg Open' at han har fundet sig tilrette i sin Peugeot 207 Spider racer med 2 sejre i det ellers hårde felt.
 

”Vi gjorde det igen” sagde den storsmilende Ronny efter finalen og stak to fingre i luften, de to fingre betød ikke to sejre men to dobbelt sejre, eftersom han gentog triumfen fra juniløbet på jyllandsringen.


Ronny Wechselberger i front med teamkollega Mike Mathiesen til højre i billedet.
(Foto: Team Peugeot Køge)

Ronny var dog ikke den eneste der var i godt humør i teamet, Mike Mathisens humør var også skyhøjt ”Vi var hernede og teste i onsdags og her var jeg 2 sekunder for langsom, men under træningen brækkede min bærearm bagtil og det viste sig at dette var problemet, for efter vi havde skiftet den var jeg blandt de hurtigste og dermed tilbage hvor det gælder” fortæller Mike som også viste sig på podiet i denne weekend.

Den sidste kører i teamet, Jørgen Breinholt som er gæstekører i klassen var også godt tilfreds ”jeg er ved at have styr på bilen og havde en masse gode kampe i racet” fortæller Jørgen efter at have avanceret 5 placeringer i feltet.


Mike Mathisen til venstre og Ronny Wechselberger øverst på skamlen.
(Foto: Team Peugeot Køge)

Efter denne suveræne weekend på Padborg Park er teamet for alvor med i mesterskabet hvor Ronny Wechselberger kun er 9 point og Mike Mathiesen 23 point, fra den førende Tommy Schröter.

Team Peugeot Køge


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 29/06/08 - Padborg Park - 207 Spider Cup DK
  •