Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Supercopa

Endnu en pokal til hylden

Supercopa 
08/07/08 

For første gang i denne sæson kom Nicki Thiim ikke hjem med to pokaler, det skete ved forrige weekends løb på Norisring. Det blev nemlig 'kun' til en 4. plads i første heat på den krævende bybane.
 

'Jeg havde en lille påkørsel af barrieren i den frie træning, så jeg fik ikke så meget træning som de andre', fortæller Nicki fra det tyske. 'Kvalifikationen gik heller ikke helt perfekt, men det blev da til en 5. plads til første heat.'


(Foto: Natascha Theisen)

I det første heat valgte Nicki at køre afventende, da der ikke var grund til at få bulet bilen for meget. Alligevel lykkedes det at passere Phillip Leisen, og sønderjyden havde en god fight med landsmanden Christoffer Nygaard.

2. heat blev bedre. Her formåede Nicki at hente den førende Thomas Marschall og overhale ham. Føringen holdt helt til mål, så der kom endnu en pokal med hjem til skabet.


(Foto: Natascha Theisen)

'Det var en rigtig fed weekend med godt race, men selvom jeg kan mærke at de andre også gerne vil være mestre, så føler jeg mig stadig rigtig hooked på at skulle snuppe mesterskabet i år', fortalte en glad og svedig Nicki efter løbet.


(Foto: Natascha Theisen)

Der bliver ikke nogen lang sommerferie for Nicki, for allerede den 13. juli skal han igen i aktion; denne gang på hollandske Zandvoort. En utroligt spændende og krævende bane, som Nicki ser frem til at prøve kræfter med igen.

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Nicki Thiim
  • GAG Racing
  • Norisring
  • 29/06/08 - Norisring - Supercopa
  •