Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Honda en mulighed for Alonso

Formel 1 
05/07/08 

Det er ingen hemmelighed at Fernando Alonso ikke er tilfreds med situationen hos Renault, og at den dobbelte Formel 1 verdensmester har andre teams i kikkerten, Honda kan meget vel være et af dem.
 

Fernando Alonso vendte i år ”hjem” til Renault, men genforeningen med sit gamle team har langt fra været positiv, Alonso og Renault har haft en katastrofal sæson i år.
Både Ferrari og BMW har været sat i forbindelse med spanieren nogle rygter har ligefrem gået på at Alonso allerede havde skrevet kontrakt med Ferrari og skulle afløse Kimi Raikkonen efter 2009 sæsonen.

Men nu åbner der sig andre døre, det forlyder at det spanske olieselskab Repsol vel være hovedsponsor for Honda, hvis Alonso altså sidder bag rattet.
Repsol som i forvejen har et stærkt samarbejde med Honda i MotoGP, siges at være interesseret i at sponsorere Alonso hos Honda, måske allerede i 2009.

Honda selv har også været på udkig efter en stjernekører til at hjælpe med at udvikle deres Formel 1 team, og her er det så Alonso kommer ind i billedet.

”Fernando Alonso er en utrolig dygtig kører som alle vil have siddende i deres bil, det ville være spændende at arbejde sammen med ham, men jeg tror ikke Honda er hans 1. valg”, hentyder Honda’s tekniske chef Ross Brawn om Alonso’s store interesse for Ferrari.

Det ville dog være mere oplagt at køre enten Ferrari eller BMW for Alonso, men det kan blive svært at komme ind i varmen hos Ferrari, hvis Raikkonen vælger at blive hos de italienske mestre.

Både Jenson Button og Rubens Barrichello’s kontrakter udløber efter denne sæson hos Honda.

Jacob Carsting

Læs mere om:
  • Fernando Alonso
  • Honda Racing F1 Team
  • Renault F1
  •