Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Endelig tilbage på tronen

Special Saloon 
06/07/08 

Efter den ærgerlige ulykke på Jyllandsringen, som resulterede i nærkontakt med autoværnet, der skyldes spildt kølervæske fra en forankørende. Som det ikke var nok så havde vi stadig udsættere i motoren. Efter løbet røg teamet ned som 2’er.
 

De 14 dage vi havde til næste løb på Djursland (SSC Festival) var næsten ikke nok. Teamets 2 teknikere fandt fejlen ”Peter Buus & Tim Jensen” fandt endelig motor fejlen som viste sig at være en dårlig benzin dyse, og teamets pladesmed ”Ole Fredegod” fik sat en ny bagende på bilen efter mødet med autoværnet.

Lørdag morgen på Djursland var Nicholai Tændt og opsat på at genvinde sin plads som nr. 1, men det skulle ikke lykkes uden endnu en kamp.
Første tidtagning rakte kun til 5 meters kørsel før Toyota’en sagde stop, en knækket ledning ved en dyse resulterede i en 3 cylinderet motor.
Anden tidtagning blev lidt længere dog ikke mere end 3 omgange, så knækkede udstødningen af bilen.
Summering. Første heat start plads nr. 26 Andet heat start plads nr. 24.

Første heat forløb kanon, efter 22 omgange var Nicholai 2’er og pressede nr. 1.
Men den glæde skulle ikke holde længe, efter som ”Et par flag dommere” mente at Nicholai overhalte i gul flag zone, det resulterede i 20 sek. Straf derfor kun en 5 plads i første heat.


(Foto: Team NMS Auto)

Andet heat, forløb stort set lige som det første, en kanon start og han var kørt.
En meget sikker 2’er var på plads denne gang, det gav lige nøjagtig teamet point nok til konge pladsen nr.1 med 5 point ned til den næste. Se resultat listen på. http://specialsalooncar.dk/209-resultater.htm
Alt i alt er ”NMS Auto” teamet godt tilfredse, bilen kører endelig stabilt, og ingen større problemer.
Vi er igen at se efter sommerferien på Jyllandsringen d. 17/08-08

Team NMS Auto


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 22/06/08 - Ring Djursland - Special Saloon
  •