Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

International Formel Ford

Kevin Magnussen søger modstand i Holland

Int. FF 
04/07/08 

- i weekenden
Kevin Magnussen, søn af Jan Magnussen, deltager i den kommende weekend i en afdeling af Formel Ford mesterskabet i Benelux Serien. Det 15-årige stortalent skal sammen med sit team, Fukamuni Racing, køre en afdeling på den ultrahurtige bane Assen i Holland.
 

Det er Kevin Magnussens imponerende sæson i det danske Formel Ford mesterskab, hvor han har sejret i syv af sæsonens otte løb, der nu gør, at der søges udfordringer i udlandet.

"Vi tager til Assen for at lære noget nyt. Assens er en rigtig hurtig bane og på de danske baner kan vi slet ikke nå de samme hastigheder. Vi har ikke før prøvet vores Aquila på så hurtig en bane, så vi skal ud og få os noget erfaring. Både teamet og jeg lærer hele tiden. Vi forstår bilen bedre og bedre og finder hele tiden små forbedringer og vi er sikre på, at vi med løbet på Assens kan lære endnu mere. For mig personligt, betyder det også, at jeg kan få noget mere erfaring fra de europæiske baner, der som regel byder på større udfordringer end de danske. Modstanden i Benelux serien er rigtig stærk, så hvordan vi kommer til at klare os er svært at sige. Jeg tror vores bil kan komme til at køre stærkt på banen, men som nævnt har vi ikke erfaringer at trække på, så det er derfor lidt svært at vide, hvor stærke vi er i forhold til de andre. Men jeg kører som altid for at vinde og så må jeg ændre på den indstilling, hvis det viser sig, at vi ikke kan følge med" - fortæller Kevin Magnussen.


Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Assen
  •