Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Ib Kragh melder sig klar til KOMO

DM Rally 
04/07/08 

Så er det atter DM tid, for de danske rallydrenge og piger. KOMO Rally 2008 i Kalundborg kalder til 3. afd. og Ib Kragh er klar til en kamp om at komme på podiet.
 

I Kalundborg og omegn, er der fundet 89 km. sti og vej, som hastighedsprøver. Disse er fordelt på 11 prøver, hvoraf den velkendte i Gammelrand/Nyrand skal køres 3 gange. ”Den er jo primært en grusprøve, og det har vi ikke rigtigt kørt så meget af endnu, men jeg kender området godt, efter at have kørt mange sprints der, så jeg er ganske fortrøstningsfuld,” fortæller Ib. Vejret ser ud til at blive godt, og det giver en større chance til de mindre tohjulstrækkere, som Ibs bil er.

”Vores mål er igen at køre med i toppen af feltet, vi skal gerne have max. point med hjem. Og pladsen på podiet, må da gerne være helt på øverste trin, men vi ved at der er flere med samme strategi, så vi må ud og køre stærkt,” forklarer Ib.

2 gange Martin, Johansen og Knudsen, samt Tim Svanholdt vil igen være de konkurrenter der skal holdes et vagtsomt øje med. Efter dette DM., er der dømt sommerferie, og først igen d. 8. August, går det løs til Fårvang Rally Show. Derefter er det tid for en renovering af motoren i Clioen, inden sidste halvdel af DM. Serien skal afvikles.

IK Rally Racing


Læs mere om:
  • Ib Kragh
  • IK Rally Racing
  • Kalundborg
  • 05/07/08 - Kalundborg - DM Rally - DM
  •