Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

”Jeg kom vist til at tyvstarte!”

Advan Cup 
02/07/08 
Yokohama

Anders Christensen havde en op og ned weekend ved Padborg Open, han lå til en podieplacering i 2. heat, men så var der lige noget med en tyvstart!
 

Anders Christensen var efter weekends 2 løb i Advan Cuppen egentlig godt tilfreds med sin præstation.
Under træningen lørdag formiddag havde han dog valgt at køre ud på banen med regnvejrsdæk, dette var ikke lige den bedste løsning for banen var nemlig tør.
Træningen med regnvejrsdæk betød at Anders Christensen sluttede på en 16. plads, med tiden 1:13,975.


(Foto: Motorsporten.dk)

Til tidtagningen havde Anders fået de rigtige dæk på sin Peugeot 307 og det resulterede i en fin placering som nummer 3, Anders kørte i tiden 1:10,607.

Heat 1 var noget bulet for Anders, der bliver kørt hårdt i Advan Cuppen i år, og dette betød at Anders Christensen sluttede 1 heat på en 5. plads, Han var dog godt tilfreds med heatet, specielt taget i den hårde kørsel i betragtning.
”Jeg synes der blev kørt lidt hårdt, jeg fik da et par buler i første heat, men jeg er tilfreds med min placering som nummer 5 i løbet”, siger Anders Christensen fra sit værksted.


(Foto: Motorsporten.dk)

2 Heat var så en anden historie, Anders skulle starte som nummer 2, men;
”Jeg kom da nok til at tyvstarte, det var sgu ikke så godt...”

Anders sluttede løbet på en 5. plads, men på grund af sin tyvstart fik han idømt 20 strafsekunder, dette betød at han reelt sluttede 2. heat af Advan Cuppen på en 11. plads.


(Foto: Motorsporten.dk)

"Jeg synes jo nok det var en noget bulet weekend, men trods bulerne er jeg egentlig tilfreds, det var selvfølgelig ærgerligt det med tyvstarten i 2. heat, jeg synes nok jeg skulle havde været med og kæmpe om en podieplacering, men det blev det altså ikke til denne weekend”.

Nu skal der lige laves lidt pladearbejde og så skal undervognen justeres, men så er Anders Christensen og hans Peugeot 307 også klar til næste afdeling af Advan Cuppen på Jyllands-Ringen den 17. august.

Jacob Carsting

Læs mere om:
 • Anders Christensen
 • Padborg Park
 • 29/06/08 - Padborg Park - Advan Cup - DM
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her