Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Martin Jensen uheldsramt på Padborg Park

Danish
Touringcar
Challenge 

04/07/08 

Jan Magnussens teamkammerat i Team Den Blå Avis, Martin Jensen fra Albertslund, kom til Padborg Park for at få oprejsning efter uheld i seneste løb på Jyllandsringen. Men efter at have startet som nummer otte i første løb måtte Jensen kort inde i løbet se konkurrenterne suse forbi, da han spandt rundt angiveligt grundet oliespild på banen.
 

I andet løb kører Martin Jensen sig op til en 16. plads og sætter undervejs næsthurtigste omgang. Det er dog ringe trøst til den revanchesultne kører.


(Foto: Kim Igel)

- Det er en svær dag, når man starter nede bagfra. Det er vanskeligt at overhale her, og så hjælper det lige lidt, at jeg kører næsthurtigste omgang i løbet. Farten er der, jeg skal bare starte længere fremme, siger Martin Jensen efter løbet.

I finalen er strategien klar for den unge kører. Tage det stille og roligt og lade tingene komme til sig. Men allerede i første og andet sving er der tumult, som Team Den Blå Avis-køreren ikke kan undvige.

- Jeg vil bare tage det helt stille og roligt og køre bilen i mål i finalen. Men allerede i første og andet sving kører tre-fire konkurrenter sammen til den helt store guldmedalje, og Kim Lund holder på tværs af banen foran mig. Jeg står på bremsen og undgår det store sammenstød, men så bliver jeg ramt bagfra og ryger alligevel ind i ham. Det tager lige lidt tid at komme derfra, men det lykkedes, og jeg ender som nummer 14. En søndag, jeg bedre kunne have brugt i svømmehallen, siger Martin Jensen.

Næste løb er på FDM Jyllandsringen efter sommerpausen. Det sker den 17. august til Bosch Grand Prix Danmark.

Team Den Blå Avis

Læs mere om:
  • Martin Jensen
  • Team Den Blå Avis
  • Padborg Park
  • 29/06/08 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
  •