Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Jan Magnussen haler fortsat ind i DTC

Danish
Touringcar
Challenge 

03/07/08 

Trods det magreste pointudbytte ved de tre af fire afdelinger, Jan Magnussen har deltaget i i årets DTC, har Team Den Blå Avis-køreren alligevel formået at hale ind på den førende Tom Pedersen. Det sker efter en tredjeplads i Padborg Open, der netop er kørt.
 

Det blev en dramatisk finale ved årets fjerde afdeling i DTC. Et massesammenstød med fire involverede kørere på første omgang bragte safetycar på banen. Og to påkørsler blandt frontløberne udløste straffe til både den mesterskabsførende Tom Pedersen og engelske James Thompson helt i front af feltet. Begge incidenter kom Jan Magnussen til gode. Efter at have startet som nummer syv i finalen – en startplacering udløst af en fjerde- og en syvendeplads i de to indledende løb, lå Magnussen kort efter starten på en midlertidig sjetteplads, efter at Robert Schlünssen trak det korteste strå i dysten med James Thompson.


(Foto: Kim Igel)

Da Thompson derefter afvikler sin straf, ligger Magnussen på en femteplads efter Tom Pedersen og Jason Watt.. På niende omgang forsvinder Jason Watts navn dog fra monitoren. Han og Tom Pedersen har været i karambolage, hvilket udløser straf til Tom Pedersen – dermed er Magnussen oppe som nummer tre efter Outzen og Lundgaard i front.

- Løbene i dag er der ikke så meget at sige til, andet end jeg ikke er helt tilfreds med resultaterne. Bilen har været rigtig god, men jeg har bare været på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt lidt for mange gange. Set samlet er det lidt utroligt, at jeg på en dårlig weekend kan hente ind på den førende i den sammenlagte stilling i DTC, siger Jan Magnussen, der fortsat er på en tredjeplads i DTC – trods det, at han ikke deltog i anden afdeling på Ring Djursland.

Næste løb er på FDM Jyllandsringen efter sommerpausen. Det sker den 17. august til Bosch Grand Prix Danmark.

Team Den Blå Avis

Læs mere om:
 • Jan Magnussen
 • Team Den Blå Avis
 • Padborg Park
 • 29/06/08 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her