Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Peugeot teamet er klar til DM3 i Kalundborg

DM Rally 
03/07/08 

Næste udfordring for Peugeot Teamet er DM 3 i Kalundborg, sæsonstarten har absolut ikke været problemfrit, men de indhøstede erfaringer har allerede givet bonus.
 

207’eren med opdateret motor
Peugeot’s internationale erfaringer i super 2000 klasse har stor betydning for satsningen i Danmark og resultere allerede nu i løbende udvikling af bilen, hvilket er afgørende for at sikre at bilen er konkurrencedygtigt i det efterhånden skarpe felt i Danmark.
Til DM3 i Kalundborg kommer 207’eren til start med den sidste nye opdaterede motor fra Peugeot Sport i Frankrig.
Udover at vi håber på godt vejr, håber vi på at vi med den nye udvikling finder lidt flere sekunder i bilen og bliver mere dus med det hele. Udtaler Brian Madsen.

307’eren er klar igen
Efter weekendens indsats i Rallysprintet i Sorø er 307’eren klar til kamp igen.
Vi har efterhånden kørt en del prøvekilometer i 307’eren og jeg har en god føling med bilen, personligt glæder jeg mig meget til weekendens udfordring, KOMO (Kalundborg og Omegns Motorklub) har igennem tiderne lavet nogle rigtigt fine arrangementer, prøverne falder lige i min smag. Udtaler Kjeld Seidler.

Peugeot Forhandler Forening


Læs mere om:
  • Brian Madsen
  • Kjeld Seidler
  • Kalundborg
  • 05/07/08 - Kalundborg - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: