Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

MC-Basen Super Challenge

World Wide Workers til Padborg Open

Super
Challenge 

03/07/08 

MC-Basen Super ChallengeEfter den første tidtagning i regnvejr, så blev alle start placeringer til løb 1 sat i 2. tidtagning hvor der var tørvejr.
 

1. løb
Flemming Zweidorff skulle starte som nummer 18 i et hurtig felt, med lille afstand mellem kørerne.
Han kom til at ligge i en meget tæt klump på 5 kørere, der inden sidste sving så sådan ud:
På plads 14 lå Henrik Nyvang fulgt af Dan Korsgaard, Steffen Carlsen, Flemming Zweidorff og Benny Haslev. Og det er altså kun de første 15 kørere der får point.

Flemming lå meget tæt på Dan og Steffen, og havde regnet ud at han godt kunne smutte forbi dem i det sidste sving inden målflaget.
Men det endte desværre med at han tog Steffen med af banen i et voldstomt styrt hvor bagenden på Flemmings cykel løftede sig. Mirakuløst nok slap Dan uden at blive ramt. Men Flemming blev liggende helt stille i et stykke tid, hvor Benny kørte udenom styrtet og over Flemmings ben for at komme forbi. Flemming kom hurtig til sig selv igen, og gik selv ned til pitten.


#91 Dan Korsgård, #33 Steffen Carlsen og #54 Flemming Zweidorff.
(Foto: Henning Smed)

Hektisk pause
Det viste sig ved nærmere eftersyn at bagsvingeren knækkede ved styrtet! Uha, hva nu?
Cyklen blev skildt så meget ad at det var mulig at svejse aluminium bagsvingeren fra alle vinkler. Det var lidt besværligt, for bruddet var lige der hvor kæden smider olie. Og der må bare ikke være fedt hvor der skal svejses i aluminium. Men vi fik lånt en svejseapparat af Vallø racing Team, og Simon Øland ville gerne svejse aluminium bagsvingeren.
Alle hjalp til, så det var ikke meget tid til at pleje skrammer og sulten mave i de tre timer der var inden løb 2.
Men vi blev klar.

2. løb
Bagsvingeren var stadig så varm at det røg fra den da kørerne startede løb 2.
Nu var det så spændende hvad nerver og bagsvinger kunne holde til.
Flemming fik det til at spille med hensyn til omgangstid, fordi hans personlige rekord som han satte i løb 1 slog han igen i 2 løb med med et halvt sekund.
Men han havde, sjovt nok, en knap så aggresiv kørestil og slap et par kørere forbi på den sidste omgang. Så han sluttede på en hæderlig 17 plads. Lige bag ved Dan Korsgaard og Steffen Carlsen.

Team World Wide Workers
Helle Asbjørnsdatter Lunden


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 29/06/08 - Padborg Park - Super Challenge - DM
  •