Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Team GoGo Vitesse til Padborg Open

207 Spider Cup
DK 

03/07/08 

207 Spider CupUnder de første 4 afdelinger har vejrguderne virkelig vist sig fra sine pæneste sider, idet at der faktisk ikke har været en eneste løbsdag med regnvejr. Dog er ”Løverne” fra Team GoGo Vitesse ved flere lejligheder blevet ”luftet” til træning i regnvejr, så vejret var ikke noget der kunne påvirke Allan Olsen og Johnny Vejlebo i denne weekend.
 

Træningen gik godt for begge kører. Dog pressede Allan Olsen sig selv og nr 33 og nappede i en af de første omgange en af hans små snurreture i svinget lige inden målstregsområdet og fik dermed fundet begrænsningen for sin Spider i det sving.


Allan Olsen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Johnny Vejlebo havde efter træningen et par ting der skulle justeres og TGR Teamchef Gert Koustrup sammen med mekaniker Kasper Rasmussen, og Team GoGo Vitesse’s Anders Friis og Kenneth Helfrom, der sammen fik Johnny Vejlebo’s bil trimmet. Michél Zohar Spider-klassens tekniske konsulent var som vanligt altid på pletten med sit professionelle virke, og sammen fik teamet gjort de justeringer der måtte gøres og gjort Johnnys Spider nr. 5 klar til tidtagningen. Begge Spiders i Team GoGo Vitesse fik 17 gode omgange i tidtagningen.

Søndag morgen melder vejrudsigten heldigvis på nogenlunde tørvejr og det holdt stik. Team GoGo Vitesse var meget tidligt på farten denne morgen, da Spiderne var de første racere der skulle på banen denne søndag morgen.

Heat 1
Både Johnny Vejlebo og Allan Olsen fik en kanon flot start i først heat. Johnny havde under tidtagningen fået en startposition som sidste mand i feltet af Spiders, men denne placering blev der meget meget hurtigt lavet om på. Allerede i første sving efter starten på langsiden, blev der overhalet 3 konkurrenter og der blev kæmpet rigtig flot og ved afslutningen på første heat slutter Team GoGo Vitesses nr. 5 Johnny Vejlebo med en placering som nr. 10.


Johnny Vejelbo.
(Foto: Motorsporten.dk)

Heat 2
Begge kører i Team GoGo Vitesse fik en god start, dog ikke helt så god som i 1 heat. Allan Olsen i nr. 33 kæmpede bravt fra sin start position på en plads som nr. 6 og holdt denne plads hele heatet igennem og slutter på denne 6 plads. Allan kørte et meget flot heat men også et meget hårdt heat med meget forskellige omgangstider, da der konstant heatet igennem var andre Spidere der havde deres ”uheldigheder”. Blandt andet var en Spider en tur i gruset og trak grus med en ind på banen og friktionsflaget kom i brug og gav dermed en naturlig sænket fart. Det var generelt et heat med en del snurreture for mange af Spiderne og Johnny Vejlebo i nr. 5 var heller ikke skånet, faktisk hårdere ramt end nogensinde. 3 gange 360 grader blev det til, hvilket var ret frustrerende for Johnny Vejlebo. Johnny Vejlebo slutter andet heat på en 14 plads.

Selv om den står på sommerpause, så er det løbspause der er tale om, der er stadig meget at gøre med Spiderne og sommerpausen byder formentlig også på træning med Spiderne, så begge Spider fra Team GoGo Vitesse står klar til atter godt race på Jyllandsringen til august.

Team Go Go Vitesse
Mette Viktoria Warming Rasmussen

Læs mere om:
  • Allan Olsen
  • Johnny Vejlebo Nielsen
  • Team Go Go Vitesse
  • Team Go Racing
  • Padborg Park
  • 29/06/08 - Padborg Park - 207 Spider Cup DK
  •