Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

To podieplaceringer til Falch

207 Spider Cup
DK 

02/07/08 

207 Spider CupEfter at have fået has på de mange tekniske problemer der har været med Peugeot Spider Cup raceren siden 4-timers løbet, nød Team Jobcar Racing køreren David Falch en problemfri weekend på Padborg Park, hvor det blev til to podieplaceringer.
 

Weekendens løb talte både til Spider Cup mesterskabet, samt til Sportscar Endurance Championship, hvilket betød at Spider Cup kørerne var på banen sammen med Aquila racerne, tilsammen stillede de et flot felt på 18 racersportsvogne.
Blandt dem kunne David Falch placere sin Spider på 7. pladsen i den fri træning, der blev kørt lørdag formiddag på en regnvåd bane.


(Foto: Motorsporten.dk)

Tidtagningen et par timer senere foregik under meget bedre betingelser for deltagerne, dem udnyttede David til at forbedre sin placering til en 3. plads - et helt godt udgangspunkt til det første af søndagens to løb, som blev yderligere forbedret da den ene af de foranliggende kørere måtte rykke ned bagerst i feltet!


(Foto: Motorsporten.dk)

Søndagens første løb udviklede sig til et meget hårdt løb, hvor kampene i den forreste del af feltet flere gange var lige tætte nok, noget som kostede flere kørere skader på deres biler. Men med et godt overblik over situationen, undgik David at blive indblandet i de værste af kontroverserne, og udnyttede samtidig kampene til sin egen fordel, så han efter de 12 omgange kom i mål på 2. pladsen, kun 0,824 sekund efter vindende Ronny Wechselberger.


David Falch (th.) på podiet, her sammen med vindende Ronny Wechselberger og Mike Mathiesen (tv.) på 3. pladsen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Andet løb startede David fra 2 pladsen, og igen blev der kæmpet hårdt om placeringerne oppe foran i feltet, hvor der flere gange blev byttet rundt på rækkefølgen.
Endnu en gang kunne David slutte med en 2. plads bag Ronny Wechselberger.


Starten på andet løb, med David Falch lige bag Ronny Wechselberger.
(Foto: Motorsporten.dk)

"Det var rart igen af få kørt noget race, uden at skulle sidde og tænke på hvornår raceren igen ville gå i 'nød-program'. Med udskiftningen af ledningsnettet ser det ud til at alle problemer nu er løst" - udtaler David Falch - "Jeg syntes at klassen leverede noget godt race denne weekend, og jeg fik mere rutine med bilen, som vi i Team Jobcar Racing nu ved meget mere om. Men der er stadig meget at lære, derfor kører vi en testdag på Jyllands-Ringen den 12. august som forberedelse til Grand Prix Danmark. De mange problemer har kostet mig mange point i mesterskabet, men efter en helt problemfri weekend, tør jeg igen satse på en top 3 placering i mesterskabet!"


David Falch (th.) på podiet for anden gang denne weekend, igen med vindende Ronny Wechselberger, samt med Tommy Schröter (tv.) på 3. pladsen.
(Foto: Motorsporten.dk)

De to 2. pladser indbragte David hver 17 point, og han har indtil nu scoret ialt 106 point, nok til at han går til sommerpause på 5. pladsen i mesterskabet.

Top 10 i Peugeot Spider Cup:

Plac.KørerPoint
1Tommy Schröter134
2Ronny Weschelberger125
3Søren Zylauv119
4Mike Mathiesen111
5David Falch106
6Steffen Møller73
7Mik Kerchlango66
8Allan Olsen64
9Danny Rasmussen61
10Henrik Jansen38

Næste løb i Peugeot Spider Cup klassen køres den 16. og 17. august på Jyllands-Ringen.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • David Falch
  • Team Jobcar Racing
  • Padborg Park
  • 29/06/08 - Padborg Park - 207 Spider Cup DK
  •