Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Tommy Schröter forsvarer førstepladsen

207 Spider Cup
DK 

02/07/08 

207 Spider Cup- i Peugeout Spidercup
Forventningerne til løbet var mildest talt store efter, at Tommy Schröter har præsteret en række fremragende resultater i løbet af forårssæsonen. Med en stabil kørsel og fine placeringer i top 3 var planen at distancere de nærmeste konkurrenter og udbygge føringen i klassen.
 


Stemning til frokost.
(Foto: GlobelRacingClub.dk)

Tommy Schröter var da også en klar forhåndsfavorit til at vinde de to løb – ikke mindst pga. ’hjemmebanefordelen’ og de mange løb, han har kørt og vundet på Padborg Park.


Tommy Schröter.
(Foto: GlobelRacingClub.dk)

Med en række alvorlige tekniske problemer i begge heats måtte Tommy dog kæmpe en del mere for at holde den samlede føring end planlagt. I det første heat lykkedes det Tommy at tage føringen fra Ronny Wechselberger, der ellers var kommet bedst fra start. Løbet bød på flere ’nærkampe’ mellem de fire forreste biler, der bl.a. resulterede i, at Tommy’s en forlygte gik løs og delvist blokerede hjulet i svingene. Mod slutningen lykkedes det derfor både Ronny Wechselberger, David Falch og Mike Mathiesen at gå forbi Tommy, da en langsommere bil blev indhentet med en omgang og skulle passeres.


Tommy Schröter.
(Foto: GlobelRacingClub.dk)

Uheldet var ligeledes ude i andet heat, hvor servo-styringen satte ud helt fra starten af løbet. Tommy kæmpede heroisk for at styre bilen i svingene med arme, der efterhånden som løbet skred frem, blev mere og mere syret til af anstrengelserne. Med en så alvorlig teknisk fejl må det siges at være en stor bedrift at slutte andet heat på en flot 3.plads.


Tredje pladsen er hjemme.
(Foto: GlobelRacingClub.dk)

Anderledes problemfrit var det for Ronny Wechselberger, der førte fra start til mål, og med endnu en dobbeltsejr har tyskeren nu fået halet en del ind på Tommy Schröter, der dog stadig fører tabellen med ni point. En flot kørsel af Tommy, der uden tekniske uheld absolut kan være særdeles optimistisk i forhold til sæsonens næste løb på Jyllandsringen den 17. august.

GlobelRacingClub.dk
Lene Thirup


Læs mere om:
  • Tommy Schröter
  • Padborg Park
  • 29/06/08 - Padborg Park - 207 Spider Cup DK
  •