Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Sally var godt kørende

Clio Cup - DK 
01/07/08 

Clio Cup- specielt i regnvejret
Clio Cup køreren Martin Sally Pedersen udvikler sig fra løb til løb, igen ved sidste weekends Padborg Open viste han gode takter, og god fart i den Renault Clio III som han kører i for AD Racing.
 

Lørdag formiddag da Clio Cup deltagerne første gang skulle på banen i deres fri træning regnede det over Padborg Park, det så dog ikke ud til at påvirke Martin Sally Pedersen det mindste.
Han lå det meste af tiden med hurtigste tid, og det var først i de allersidste minutter at hans tider blev slået af de tre førende kørere i mesterskabet.


Martin Sally Pedersen var stort set urørlig i regnvejret på Padborg Park.
(Foto: Motorsporten.dk)

Sally sluttede den fri træning på 4. pladsen, kun 0,070 sekund fra 3. pladsen.

Til tidtagningen var banen tørret op, og tempoet i Clio Cup klassen blev naturligvis dermed også noget højere der, igen var Martin med helt fremme i feltet, hvor han sluttede af med en tid der var lige under et sekund fra den hurtigste kører, hvilket placerede ham på 7. pladsen ud af de 19 startende biler.

Søndagens første løb blev startet fra 7. pladsen og med god teknisk kørsel, samt et par flotte overhalinger kunne Sally køre over målstregen som nummer 5.
De gode resultater fra både træning, tidtagning samt dette løb gav gode forhåbninger forud for forårssæsonens sidste løb.


Martin Sally Pedersen vandt et par placeringer i første løb.
(Foto: Motorsporten.dk)

I det andet løb som Sally startede fra 10. pladsen, kom han rigtig godt afsted da starten gik, og vandt et par placeringer, men glæden var kort.
Efter kort tids kørsel blev Sally påkørt af en konkurrent, hvorefter han spandt rundt og havnede udenfor banen. Inden Clio'en igen havde den rigtige retning og asfalt under dækkene, var hele feltet for længst forbi, og han var nu håbløst bagerst!

Det fik dog ikke Sally til at give op, han fyrede nu helt op under Clio raceren, indhentede feltet igen, og begyndte at overhale konkurrent efter konkurrent.


Der blev virkelig gået til den i det andet løb, hvor Martin Sally Pedersen efter at være blevet kørt af banen igen skulle indhente feltet.
(Foto: Motorsporten.dk)

Resultatet af anstrengelserne blev, på trods af at han måtte en tur gemmen strafbanen for undervejs at have været lidt for tæt på en konkurrent, en efter omstændighederne flot 12. plads.
En 12. plads der sammen med 5. pladsen fra første løb indbragte Sally henholdsvis 11 og 4 point til Clio Cup mesterskabet, hvor han går til sommerpause på 8. pladsen, kun 1 og 2 point bag kørerne på 6. og 7. pladserne.

Det næste løb i Clio Cup mesterskabet køres den 16. og 17. august på Jyllands-Ringen, det er Grand Prix Danmark, der er det første af efterårssæsonens fire løbsweekender.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Martin Sally Pedersen
  • AD-Racing
  • Sally Racing
  • Padborg Park
  • 29/06/08 - Padborg Park - Clio Cup - DK
  •