Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Jason sat uden for spillet om podiet på Padborg

Danish
Touringcar
Challenge 

01/07/08 

Team Bygma Jason Watt Racing har gennem sæsonen i år formået at forbedre sig til hver af de 4 afdelinger der har været kørt inden feltet nu er gået på sommerferie.
 

Padborg Park var ingen undtagelse, men alligevel var det en halvskuffet Jason der som teamchef og kører kunne forlade Sønderjylland i søndags.

"Teamet er jeg er bare super stolte over hvad vi har bedrevet indtil videre. Alle de ildsjæle og fagfolk som jeg er omgivet af, giver den bare maks gas når vi alle skal levere vores ypperste henover weekenden. Denne søndag havde vi, udover en bil som mekanikere og teknikere havde sørget for kørte perfekt, faktisk tæt på 150 gæster og teampersonale under vores "lille" tag. Gæsterne havde en super dag med en forplejning som de efterfølgende roste til skyerne - så at det ikke blev til pokal og Champagne i teltet som afslutning var bare super ærgerligt" - sagde den hurtige Seatkører.


Der var masser af tæt kørsel og hårde dyster - her med James Thompson.
(Foto: Jeppe Rimmen)

Efter to 5. pladser i de indledende heat var Jason på en fin 4. plads efter halvdelen af løbet, men det ville Jason ikke slå sig til tåls med denne søndag. Der blev lagt et massivt pres på Tom Pedersen foran, og selv om det var ingen ringere end Jan Magnussen i bakspejlet, så var det denne gang en yderst offensiv Team Bygma Seat folk kunne følge. Håbet om sølvtøj sluttede dog brat da Tom Pedersen og Jason ramte hinanden på stykket efter Yokohama-kurven, hvor Jason følte at han uden grund blev skubbet ud på græsset.

Da han kom ind på banen igen var han hele langsiden efter den næst bagerste, og teamet besluttede at der ikke var grund til at risikere unødig skade på bilen, når der absolut ingen chance var for at score point. Det var let forståeligt en noget slukøret Jason som trillede i pit.

Tom Pedersen fik til Jasons forundring kun 2 x strafbane imod James Thompsons "Stop & Go" for at ligeledes at køre en konkurrent af banen - fakta blev altså at Jason måtte se Jan Magnussen tage den 3. plads på podiet som han mente var inden for rækkevidde.

Jason selv siger:
"Jeg kommer op på ydersiden af Tom på vej hen mod højrekurven til langsiden fordi han komme dårligt ud af Yokohama (kurven :red) og jeg håber at når jeg ligger der, vil han muligvis få en dårlig udgang til langsiden som jeg kan drage nytte af nå vi når ned for enden. Men i stedet for at respektere at han har en bil halvt oppe på siden, så vælger han at trænge mig ud på græsset. Hans bil har jo sidespejle lige som alle vi andres, så hans undskyldning om at han ikke så mig vil jeg lade hænge lidt i luften."


Klik på billedet og bedøm selv ud fra TV-billederne hvorfor Tom Pedersen ikke skulle være i stand til at få øje på en hvid Seat Leon i hans sidespejl...
(Foto: Kanal 5 / Watt.dk)

Jason vil som det sidste gerne rette en kæmpe tak til mandskab, sponsorer og fans som har bakket op den første halvdel af sæsonen...


Læs mere om:
 • Jason Watt
 • Team BYGMA Jason Watt Racing
 • Padborg Park
 • 29/06/08 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her