Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Sort uheld for den lyserøde Seat

DTC Cup 
30/06/08 

Nogle er født heldige, andre uheldige - og så er der Kim Lund. I 2005 kørte han med i Danish Touringcar Championship, men var forfulgt af uheld. De næste to år fandt man ham oftest på toppen af podiet efter løbene i Advan Cup, og i år er han vendt tilbage til DTC. Og lige som for tre år siden er det ikke altid rosen(lyse)rødt.
 

Det føles lidt som om alle de uheld, jeg ikke har været udsat for i de to foregående år, er kommet i denne sæson", sukker Kim Lund efter at have tjekket sin Seat Leon for skader efter sammenstødet i finaleheatet. På løbets første omgang, netop som feltet kørte over målstregen, snurrede en konkurrent foran Kim, der ikke havde chance for at komme udenom. "Det er møg-ærgerligt, for havde jeg kommet udenom, kunne det have været en 3. plads i privatcuppen", forklarer Kim med henvisning til Jesper Sylvest, der formåede at undvige.

Lørdagens tidtagning var heller ikke tilfredsstillende for silkeborg-køreren. En startposition som nummer 18 stemmer ikke overens med teamets ambitioner, så helt optimistisk var Kim ikke. "Det ser ud til, at man er nødt til at have en ingeniør tilknyttet for at kunne lave de helt rigtige setups", siger Kim, der derfor vil bruge sommerferien på at finde pengene til at leje en ekspert fra Seat Sport.


Kim Lund fik fart i bilen i første heat.
(Foto: Gripping Media)

Med en plads så langt nede på gridden har man rigeligt med muligheder for at lave overhalinger - se blot sidste løb på Jyllands-Ringen, hvor der blev overhalet mere end 10 konkurrenter på én løbsdistance. Og der var heller ingen tvivl om at Kim Lund var sulten efter avancement, da han søndag satte sig i bilen til første heat. De mange overhalinger kom dog aldrig, men det blev da til en 15. plads. "Konkurrencen bliver hårdere og hårdere, så man skal holde tungen lige i munden for at følge med", fortæller Kim. "På den positive side kører jeg omgangstider, der er meget lig resten af feltet, så vi er ikke helt tabt endnu."


Det gik meget godt indtil finaleheatet.
(Foto: Gripping Media)

I andet heat måtte Kim nøjes med at avancere en enkelt placering, da foranliggende Kasper Jensen kørte stort set samme omgangstider som føreren af den lyserøde Seat Leon. Alle sejl var derfor sat ind på at lave et godt resultat i finalen. Men det blev som bekendt ikke til noget...


Det ser heldigvis dyrere ud end det er...
(Foto: Gripping Media)

På den positive side opnåede teltkammeraten Kim Holmgaard en flot andenplads i Advan Cuppen med Kim Lund's gamle Peugeot 307 - "en god følelse at tage på sommerferie med", som han selv udtrykker det.

Team Lund Racing ønsker alle fans, sponsorer og loyale støtter en god sommerferie med en masse solskin og motorsports-abstinenser - vi ses på Jyllands-Ringen til Grand Prix Danmark!

Team Lund Racing

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Kim Lund Johansen
  • Team Lund
  • Padborg Park
  • 29/06/08 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
  •