Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Wechselberger haler ind på Schröter

207 Spider Cup
DK 

30/06/08 

207 Spider CupFor anden løbsweekend i træk blev det til tysk dobbeltsejr
Det kan godt være, at Tyskland tabte i kampen mod Spanien ved Europamesterskabet i fodbold, men søndag resulterede alligevel i to sejre til en tysk sportsudøver i konkurrence mod 14 danske. På Padborg Park sikrede Ronny Wechselberger, Tyskland, sig nemlig en dobbelttriumf i løbene for de små, åbne Peugeot Spider-sportsvogne, men der måtte en del kamp til, inden den første af de to sejre kom i hus.
 

Ronny Wechselberger kom bedst fra start og tog føringen foran Tommy Schröter, Vojens, David Falch, Roskilde, og Mike Mathiesen, Varde. Det var mellem disse fire, at kampen kom til at så, og tidligt i løbet lykkedes det Tommy Schröter at overrumple sin tyske rival og tage føringen.


Søndagens første løb for Peugeot Spider Cup bød på flere tætte nærkampe mellem Ronny Wechselberger (forrest), David Falch (sort bil), Tommy Schröter (lyseblå og orange bil) samt Mike Mathiesen (hvid og sort bil).
(Foto: Birger Vilén - www.euroracer.org)

Ronny Wechselberger, David Falch og Mike Mathiesen blev dog ved med at forfølge Tommy Schröter, og da en langsommere bil skulle indhentes med en omgang i sidste halvdel af løbet, opstod der en situation, som både Ronny Wechselberger og David Falch kunne udnytte til at gå forbi. Herefter lagde Mike Mathiesen pres på Tommy Schröter, der på sidste omgang også måtte lade ham slippe forbi.

Andet heat var dog mere problemfrit for Ronny Wechselberger, der førte fra start til mål, og med endnu en dobbeltsejr har berlineren nu fået halet så meget ind på Tommy Schröter, at han blot er ni point fra danskeren i toppen af tabellen.

Weekendens to løb bød i øvrigt på så tæt kørsel, at der flere gange røg karrosseridele af de tosædede racerbiler. Steffen Møller, Århus, havde kvalificeret sig til en startposition som nummer fire, men første heat var ikke mange sekunder gammel, før end han måtte fortrække til pitten med et ødelagt hjul. I andet heat tabte han hele fronten på bilen, mens også Tommy Schröter i dette heat begyndte dette heat med flere karrosseridele, end han sluttede heatet med.

Stillingen i Peugeot Spider Cup:

Plac.KørerPoint
1.Tommy SchröterVojens134
2.Ronny WeschelbergerTyskland125
3.Søren ZylauvHolsted106
David FalchRoskilde106
5.Mike MathiesenVarde100
6.Mik KerchlangoCharlottenlund65
7.Steffen MøllerÅrhus C64
8.Danny RasmussenHelsingør58
9.Allan OlsenHolbæk54
10.Johnny VejleboRoskilde33
11.Henrik JansenRoskilde31
12.Nicolai StampeVejle Øst29
13.Kim RødkjærHornsyld25
14.Jacob LudvigsenBeder24
15.Keeley PudneyNew Zealand21
16.Kent IversenSydals13
17.Jesper TernvaltHavdrup9
Karsten ReeVedbæk9
19.Jørgen BreinholtVirum8
20.Christian ReeVedbæk3

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • David Falch
  • Steffen Møller
  • Tommy Schröter
  • Team Jobcar Racing
  • Team Århus Castrol Racing
  • Padborg Park
  • 29/06/08 - Padborg Park - 207 Spider Cup DK
  •