Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Volkswagen Polo Cup Danmark

Christoffer Østerby tog sin første sejr i Polo Cup

Polo Cup - DK 
30/06/08 

Dennis Elgaard kørte sig op efter uheld i begyndelsen og tog en andenplads
Efter halvanden sæson i Volkswagen Polo Cup kunne en af feltets mest erfarne kørere søndag eftermiddag endelig bestige det øverste trin på podiet som vinder af et løb i mærkeklassen. På Padborg Park lykkedes det nemlig for Christoffer Østerby, Virum, at tage den største pokal, da der var præmieoverrækkelse.
 

Men det var ikke nordsjællænderen, der krydsede målstregen først. Den ære tilfaldt baneejer Jens Enemark, Kruså, men sønderjyden fik ikke ret meget ud af sin placering, da han havde tyvstartet og dermed blev tildelt 20 strafsekunder, hvilket rykkede ham fra første- til ottendepladsen i løbet.


Jens Enemark (8) tyvstartede på Padborg Park og banede dermed vejen for den første sejr i Volkswagen Polo Cup til Christoffer Østerby (skjult).
(Foto: Henning Smed)

En kører, for hvem det derimod gik den anden vej, var Dennis Elgaard, Farsø. Tidligere på året har han også prøvet at tyvstarte, men på Padborg Park snurrede han imidlertid på en af de første omgange, hvilket sendte ham ned bagest i feltet. Men alligevel kæmpede Dennis Elgaard videre, og da det ternede flag blev svunget efter tolv omgange, havde han lige akkurat frataget Thomas Faraas, Norge, løbets andenplads med fem hundrededele af et sekund.

Feltet på Padborg Park bød på comeback til Rasmus Klarskov, Kalundborg, der sikrede sig en fjerdeplads i sin første optræden i klassen i denne sæson.

Stillingen i Volkswagen Polo Cup:

Plac.KørerPoint
1.Christoffer ØsterbyVirum52
2.Thomas FaraasNorge47
Dennis ElgaardFarsø47
4.Jan SeerupGreve Strand32
Anders FjordbachAalborg32
6.Preben MøllerHavndal24
7.Brian MikkelsenVejle20
8.Kasper BordingRanders14
9.Rasmus KlarskovKalundborg13
Henrik LarsenGudbjerg13
Kenny BremerstentKolding13
12.Peter GöbelTyskland12
13.Jens Ole MathiesenGrindsted9
Anders ByrielRanders9
Jesper LaugesenÅrhus9
16.Jens EnemarkKruså8
17.Christian ReeVedbæk7
18.Lars Erik JensenSkanderborg6
19.Ruben PadkjærEgtved5
20.Pia BachViborg4

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Dennis Elgaard
  • Jens Enemark
  • Thomas Faraas
  • Padborg Park
  • 29/06/08 - Padborg Park - Polo Cup - DK
  •