Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Team Telesikring Racing holder sommerferie
på førstepladsen

DTC Cup 
01/07/08 

Tom Pedersen forsvarede sin føring i Danish Touringcar Championship med endnu en sejr
Tom Pedersen og det øvrige Team Telesikring Racing kan nu gå på en velfortjent sommerferie efter et godt og succesrigt forår. I weekenden vandt sønderjyden sin tredje sejr i denne sæson, og dermed formåede han at forsvare sin sammenlagte førsteplads i Danish Touringcar Championship.
 

- Jeg har det rigtig godt med at kunne gå på ferie og stadig have førstepladsen, selv om jeg smed nogle points væk i weekenden på Padborg Park, siger Tom Pedersen.


(Foto: Jeppe Rimmen)

De fleste points scorede han ved at vinde det andet af de i alt tre løb, der blev kørt. I det første løb blev det blot til en ottendeplads, og denne placering gentog Tom Pedersen også i sidste løb, selv om han her havde farten til at komme på podiet.

- Jeg lå og kæmpede med Jason Watt, fortæller Tom Pedersen om episoden, der blev kostbar for ham. - Jeg troede, at Jason var bakket af, og så ville jeg trække lidt længere ud for at tage svinget, men så ramte vores hjul hinanden. Det var ikke min intention at køre ham af, og det gik også kun ud over mig selv, for jeg ville hellere have ham i mellem mig og Jan Magnussen.

Dommerne takserede hændelsen til to strafbaner, så Tom Pedersen røg fra tredje- til ottendepladsen.
- Især den sidste strafbane var dyr. Den kostede tre placeringer, så jeg synes, at jeg fik min straf, siger Tom Pedersen.

En god weekend endte skidt
For den anden kører hos Team Telesikring Racing, Peter Ager, blev sidste løb også kostbart. Efter de to første løb havde esbjergenseren ellers fordoblet sæsonens pointscore ved at slutte midt i feltet.


(Foto: Jeppe Rimmen)

- Det var to gode heat, og det næste så også ud til, at det skulle blive godt, men så endte det hele i kaos, siger Peter Ager med en klar hentydning til den dramatiske start, finalen fik.

- Jeg ved ikke, hvad der sker i finalen, men jeg endte med at få en smadret bagende og måtte udgå. Jeg kommer rimeligt på yderen på langsiden, og jeg synes, at jeg kommer fint med rundt. Jeg ved ikke, hvem der rammer mig, for jeg har rigeligt at se til med at styre udenom det hele. Men der er en som rammer mig på siden, eller også rammer jeg en på siden. Det kan jeg ikke sige, og da vi kommer rundt mod depotsvinget, kommer Jens Møller på tværs af banen, hvor han er blevet sendt rundt af Nykjær, Kim Lund eller hvem det nu er.

Ligesom flere andre kørere måtte Peter Ager parkere sin racerbil og tilbringe resten af søndagen i tilskuerens rolle.
- Det var en træls slutning, for det kunne egentlig være blevet godt, siger Peter Ager.

Team Telesikring Racing


Læs mere om:
  • Peter Ager
  • Tom Pedersen
  • Team Telesikring Racing
  • Padborg Park
  • 29/06/08 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
  •