Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Granlund holder sommerferie på 7. pladsen

DTC Cup 
30/06/08 

- i DTC privat cup mesterskabet
Med weekenden Padborg Open bag sig, går Danish Touringcar Championship køreren Petter Granlund og Autoforum Racing Team Silkeborg nu til en velfortjent sommerpause, hvilket sker med Petter på en delt 7. plads i privat cup mesterskabet.
 

Padborg Open weekenden startede med en fri træning, hvor Petter Granlund og teamet lige skulle køre sig ind på banen igen samt finpudse Peugeot 407 racerens setup.
Det blev her til en placering som nummer 21, med en tidsforskel til den hurtigste kører på 2,1 sekund.


(Foto: Motorsporten.dk)

I den efterfølgende tidtagning blev der skruet noget op for tempoet i hele DTC feltet, og også hos Petter der satte 19. hurtigste tid, cirka 1,3 sekund fra klassens hurtigste kørere.
Dermed var lørdagens program slut.

Søndag formiddag var DTC kørerne ude i en warmup hvor Petter igen mindskede tidsforskellen op til 'spidserne', her var tidsforskellen kun lige over sekundet, og han placerede ARTS Peugeot'en på 15. pladsen.

Det første løb var næsten ovre inden det begyndte for Petter, men med lidt hjælp kom han afsted fra startstregen. Desværre kostede hjælpen ham en tur geennem strafbanen, og dermed en placering bagerst i feltet.
Herefter var det bare om at 'bide tænderne sammen' og køre sig tilbage til feltet, hvilket Petter hurtigt klarede, hvorefter han begyndte at tage placering efter placerig, så han efter de 13 omgange kunne køre over målstregen på 18. pladsen og dermed score 6 point til privat cup mesterskabet.


(Foto: Motorsporten.dk)

Andet løb udviklede sig til en sand kamp om placeringerne for Petter, der løbet igennem både vandt og tabte placeringer, og selv om resultatet 'kun' blev en 19. plads, blev det undervejs til mange flotte overhalinger, men desværre også til nogle tabte placeringer, samt endnu 5 point til mesterskabet.

Finaleløbet startede Petter fra 19. pladsen, og igen var der mange og hårde kampe om placeringerne, men her viste ARTS køreren virkelig sit talent og sin styrke, med det resultat at han sluttede løbet på 13. pladsen.
Denne placering indbragte yderligere 8 point til privat cup mesterskabet, samt 3 point til selve DTC mesterskabet.


(Foto: Motorsporten.dk)

Weekendens score betyder at Petter Granlund nu er på en delt 7. plads i privat cup mesterskabet, samt på 22. pladsen i DTC mesterskabet.
I team mesterskabet, hvor Petter er ene om at score point til teamet, er Autoforum Racing Team Silkeborg nu på 14. pladsen.

Der er nu syv ugers pause til det næste DTC løb, Grand Prix Danmark, der køres på Jyllands-Ringen den 16. og 17. august, til den tid håber teamet at kunne stille til start med kørere i begge deres Peugeot 407 racere, selv om der endnu ikke er indgået nogle kontrakter på racer nummer to.
Flere kørere har dog viste interesse for at køre i bilerne, men alligevel vil teamet gerne høre fra eventuelt nye kørere der drømmer om at deltage i DTC mesterskabet.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Petter Granlund
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Padborg Park
  • 29/06/08 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
  •