Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Rally Sprint

Debut for Streetfire Racing

Rally Sprint 
30/06/08 

Klaus Hammer og resten af teamet bag Streetfire Racing deltog i året Suzuki Q8 Rallysprint i Sorø som var teamet første løb i år.
 

Teamet havde besluttet sig for at stille til start i dette altid velfungerende rallysprint, der er arrangeret at Slagelse Auto Sport for at prøve bilen af, inden deres deltagelse i DM 3 i Kalundborg i næste weekend.

Det blev til en plads som nummer 5 generelt ud at de 47 startende for, og det var meget mere end teamet havde forventet af deres debut.
Samtidig blev det også til en klasse sejr med en samlede tid 17:58,314 foran Henning Fabricius der kørte i tiden 17:58,605 så det var med en meget lille margen, men nok til at vinde klassen trods alt.

Klaus Hammer:
Vores ønske var at komme i gang, og få prøvet bilen lidt af i et løb. Det har været en lang rejse at bygge bilen, og ikke uden udfordringer, og derfor ekstra rart at mærke at det ser ud til at virke efter hensigten. Jeg har ikke selv kørt racerløb i flere år, og har derfor set frem til at komme ud og køre igen. Vi er derfor ekstra glade for at det gik så godt, og at Marc (2.kører) og jeg så hurtigt følte os tilpas i bilen.

Streetfire Racing stiller kommer som sagt d. 5. juli til start i DM 3 som denne gang afvikles i Kalundborg og omegn.
Løbet byder på 90 km. Hastigheds prøver, og vil være godt træning for teamet til ar få flere kilometer i bilen.
Marc Troels Smith der er teamets 2. kører er desværre forhindret i at deltage og bliver i dette løb erstattet af Francis Rasmussen der også har flere DM sæsoner bag sig.

Peter Ackermann:
Vi har haft en rigtig god dag, det var dejligt at komme ud og køre med bilen, og vi syntes den virkede rigtig godt. Vores forventninger rent resultatmæssigt var slet ikke i fokus, men det er selvfølgelig klart ar vi er meget tilfredse med resultatet.
Vi ser nu frem til DM 3, hvor vi virkelig får mulighed for at få noget erfaring med bilen, og vil også der sætte fokus på at lære bilen godt at kende.

Vi ønsker Preben Andersen i hans meget potente BMW M3 tillykke med en meget flot sejr.

Dagens samlede tider:
1..Preben Andersen BMW M3 17:16.203
2. Martin Johansen Suzuki Swift S 1600 17:19.265
3. Claus Jensen Opel Kadett GSI MAXI 17:42.356
4. Lars Kragh Opel Corsa S 1600 17:52.398
5. Klaus Hammer Mitsubishi Lancer Evo IX 17:58.314
6. Henning Fabricius Mitsubishi Lancer Evo VI 17:58.605

Streetfire Racing
Peter Ackermann


Læs mere om:
  • Klaus Hammer
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
         ASETEK SIMSPORTS