Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

En glad Thue Kristensen

Clio Cup - DK 
30/06/08 

Clio CupÅrets sidste Renault Clio Cup inden sommerferie blev afviklet i weekeden den 28. og 29. juni, på Padborg Park, og en tændt Thue Kristensen var klar til og gøre en god figur, tirsdagen inden løbet havde Thue Kristensen nemlig testen på Padborg Park, og fundet et godt set-up til bilen, som gav mere fart til weekendens race.
 

Træningen om lørdagen viste allerede resultatet, her kunne Thue Kristensen tage den 9. Hurtigste tid kun 0,949 sek, efter den førende, placeringer fra 6 til 9 var meget tæt, forskellen var kun 0,027 sek., mellem de 4 deltager, så det er de små marginaler som gør udslaget.

Tidstagningen lørdag eftermiddag, var dog ikke så god som træningen, her var Thue Kristensen lidt langsommer, nemlig 1,757 sek., efter den førende, og med den tid kunne Thue Kristensen kun placere sig som 12. hurtigeste til søndages to heat.

Søndag formiddag, og nu gælder det, med en startplacering som nr. 12, var den første kamp, at kunne komme igennem første sving uden problemer, og det lykkedes, herefter var det bare at komme op igennem feltet, og efter de 11 omgange, kunne Thue Kristensen slutte heat 1 på en 8. Plads, så nu kan man se at testen tidligere på ugen har givet resultat.

Søndagens heat 2, Thue Kristensen starte igen fra en 14. Plads, og allerede efter 4 omgange var Thue Kristensen oppe på 10. Pladsen, men en tændt Thue Kristensen kæmpede videre, og allerede 2 omgange efter var endnu en placering taget, men en tæt kamp gør at Thue Kristensen slutter som en samlet 10. Plads i heat 2.


Thue Kristensen var rigtig glad efter weekendes afdeling på Padborg Park, hvor han i begge heat kunne slutte i top 10.
(Foto: e-image.dk)

Så alt i alt var det en glad Thue Kristensen som kunne kigge tilbage på weekenden, 2 placeringer i top 10, og et 50 års jubilærum for en af hans sponsorer, nemlig AC Hydraulic fra Viborg, så allerede nu ser Thue Kristensen frem til næste afdeling af Renault Clio Cup som er Grand Prix’et på JyllandsRingen den 16/17 August, på gensyn.

Thue K.


Læs mere om:
  • Thue Kristensen
  • Poulsen Motorsport
  • Padborg Park
  • 29/06/08 - Padborg Park - Clio Cup - DK
  •