Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Endnu en 8’er til Tom K

DTM 
29/06/08 

DTMEfter forrige weekends Le Mans-sejr fik Tom Kristensen i søndagens DTM-løb på Norisring endnu en 8’er, da han lige netop hev et point hjem.
 

Nordjyden lå ellers i begyndelsen af løbet til en podieplads, men for mange nærkampe ødelagde sporingen og bremserne i hans bil og sendte ham langsomt ned gennem rækkerne.

”Jeg fik en god start fra sjettepladsen og kom op som femmer, hvorpå jeg hentede en placering mere ved at gå forbi min Audi-kollega Martin Tomczyk. Herefter lå jeg som bedste Audi efter de tre Mercedes’er i front, men var faktisk hurtigere end dem. Jeg hentede Paul di Resta på tredjepladsen og vidste, jeg skulle forbi ham i en fart. De 74 omgange på Norisring er nemlig ekstremt hårde ved bremserne, og jeg kunne ikke ligge bag ham og bremse for meget op, hvis jeg skulle holde hele vejen hjem. Vi havde et par tætte dueller, før skotten lavede en fejl, så jeg kunne komme op på tredjepladsen. Desværre lavede jeg da selv en fejl og ramte lidt for hårdt ind i muren, og så begyndte jeg at få bremseproblemer. Jeg kom under pres bagfra af 2005-mesteren Gary Paffett, og her kæmpede jeg nok lidt for hårdt for at holde min placering. Det belastede bremserne endnu mere, og så røg jeg for langt ud i hårnålen et par gange. Dermed endte jeg med at ryge ned på ottendepladsen, hvilket set i bakspejlet var unødvendigt. Men når du ligger i så tæt et felt som DTM, skal der tages nogle hurtige beslutninger. Nogle gange går det godt, andre gange skidt. I dag var en af de mindre heldige dage,” erkender Kristensen.

Tom K ser nu frem til de næste løb, der afvikles på tre af hans favoritbaner. Allerede om to uger gælder det Zandvoort nord for Amsterdam, og derefter følger Nürburgring og Brands Hatch i England.

TomKristensen.com
Nils Finderup


Se også:
Resultatet af løbet
Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  • Norisring
  • 29/06/08 - Norisring - DTM
  •