3. afdeling af Thailand Supercar Series

Super 2000
Thailand

29/06/08

Thomas Raldorf havde denne weekend fået en ny gearkasse med en ny gearing som passede langt bedre til banen, og han kørte fra første træning over et sekund hurtigere end han nogensinde havde gjort for.

På langsiden manglede hans bil stadig lidt fart, men rundt på resten af banen var han klart hurtigere.

Jack Lemvard startede fra Pole position med en ny bane rekord på 1.07.29, som blev sat under tidstagningen, fulgt af Thomas Raldorf på anden pladsen som satte ny personlig bedste tid rundt på banen med 1.07.74.

Jack fik en god start, og tog føringen i første sving, med Thomas lige bag sig. Thomas kæmpede hårdt for at holde sin placering, men mistede sin anden plads på langsiden da han blev udbremset af Grant Supong i sin Integra DC-5. På anden omgang kom Thomas nu under presds fra en af kørerne fra Toyota Team Thailand's fabriks team. Thomas kæmpede en brav kamp for at holde sin plads og på femte omgang blev der presset for hårdt, så Toyota'en spandt.

Thomas havde flere problemer med at komme i femte gear, og mistede hver omgang tid og på 10. omgang blev han hentet og overhalet uden større besvær. Nu holdt problemet med gear kassen pludselig op, og han kørte igen hurtigt, og hentede ind på Jakthong på 3 pladsen. For enden af langsiden var der splidt olie, og der blev ikke vist flag, med det resultat af Thomas ikke kunne bremse og kørte ind i Jakthong, og derefter spandt ind over græsset for at ende i muren.

Ude i front blev Jack nu stille hentet af Grant Supong som kørte løbet's hurtigste omgang i tiden 1.07.63. Jack holdt dog sin plads i mål og vandt løbet foran Grant Supong. Thomas kom hurtigt på banen igen, med lidt kosmetiske skader på bilen, og kørte nu hjulene af bilen for af hente det tabte, og kørte sig op på en 4. plads og satte ny personlig bedste tid igen 1.07.64 (kun 1 hundrede del fra løbets hurtigste tid). Desværre var glæden kort da Thomas's motor rog i luften 2 omgange før mål.

4. afdeling køres søndag, og her starter Jack Lemvard igen fra Pole, og Thomas som skulle have startet 2'er skal nu starte fra 28 pladsen da han har skiftet motor, så det bliver noget af en opgave af prøve at køre sig op igennem feltet med sin reserve motor, som har 40 HK mindre.