Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Touringcar Challenge

Jesper Sylvest: ”Jeg ser positivt på weekenden”

Danish
Touringcar
Challenge 

27/06/08 

I weekenden kører Jesper Sylvest sit fjerde DTC-løb i år. Det er første gang i denne sæson, at DTC-cirkusset skal køre på Padborg Park, og det er et løb, som BMW-køreren glæder sig til.
 

”Jeg ser meget positivt på weekenden,” siger den nordsjællandske racerkører Jesper Sylvest.

”Sammen med det øvrige Poulsen Motorsport var vi i tirsdags på Padborg Park for at teste, og det var en rigtig godt test, hvor vi fik fundet lidt fart. Vi nærmer os så småt de tider, vi skal køre, men jeg vil da gerne lige finde 3-4 tiendedele yderligere, men dem finder vi forhåbentlig i weekenden. Vi har nemlig linet nogle ting op, som vi skal have prøvet i den frie træning lørdag middag.”


Omskifteligt vejr rører ikke Jesper Sylvest.

Vejrudsigten har været meget omskiftelig for Sønderjylland, hvor weekendens løb skal køres. Den ene dag er der blevet meldt om regn fra morgen til aften. Den næste beskedne byger.

”Uanset om det bliver regnvejr eller ej, så er det ikke noget, som rører mig,” siger Jesper Sylvest.

”Det må gerne blive regnvejr, men jeg håber da, at vi kan åbne sommerferien med at få lidt mere held i sprøjten, for vi har været lidt uheldige hidtil. Jeg glæder mig til at køre, og så får vi forhåbentligt et godt resultat, så vi kan holde en god sommerferie.”

Jesper Sylvest


Læs mere om:
 • Jesper Sylvest
 • Poulsen Motorsport
 • Padborg Park
 • 29/06/08 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  ASETEK SIMSPORTS