Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Optimister igen

Danish
Touringcar
Challenge 

27/06/08 

Poulsen Motorsport med fine testtider inden weekendens DTC-løb
Efter en ikke helt succesrig løbsweekend på Jyllandsringen for to uger siden er optimismen vendt tilbage til Poulsen Motorsport. Teamet gennemførte tirsdag en ganske vellykket test på Padborg Park, der er vært for denne weekends afdeling af DTC.
 

Ikke mindst teamejer Kristian Poulsen kunne være tilfreds: "Vi havde en meget positiv test, hvor vi fik god fart i alle teamets biler. Selv fik jeg kørt en del testkilometer, og mit mål er at blive bedste kører i privatcuppen i weekenden," siger Kristian Poulsen. Han er også tilfreds med teamets udvikling i forhold til konkurrenterne: "Det går det rigtige vej, og vi er hurtigere for hver gang vi kører," siger en fortrøstningsfuld Kristian Poulsen.


Mit mål er at blive bedste kører i privatcuppen i weekenden," siger teamejer Kristian Poulsen fra Poulsen Motorsport forud for weekendens DTC-løb på Padborg Park.
(Foto: Poulsen Motorsport)

Den regerende DTC-mester Michel Nykjær har også lagt Jyllandsringen bag sig: "Vores test gik helt ok, vi arbejdede lidt med vores set up, men det blev bedre, og nu ser jeg spændt frem til weekendens forløb. At komme i top fem i på søndag ville være super," siger Michel Nykjær, der i skal køre med 17½ kg i ballast. "Fra 25 kg og op er det hårdt, de 17½ kg mærker BMW'en ikke, så på det punkt er nogle af konkurrenterne hårdere spændt for," vurderer Michel Nykjær.


Den regerende DTC-mester Michel Nykjær har som mål at blive blandt de fem bedste med sin Poulsen Motorsport BMW 320 Si på søndag, når DTC gæster Padborg Park.
(Foto: Poulsen Motorsport)

Den første DTC-mester nogensinde, Jesper Sylvest, mærker også fremgangen: "Vi havde en positiv test og fandt mere fart end tidligere. Dog mangler jeg at finde de sidste tre-fire tiendedele, og det kan jeg gøre til opvarmningen før løbet. Så er jeg med, hvor jeg vil være. Bliver det regn, er det en helt ny og nærmest positiv situation. Regn plejer ikke at være en hæmsko for mig," siger en optimistisk Jesper Sylvest.


Bliver det regn på søndag, er det en helt ny og nærmest positiv situation. Regn plejer ikke at være en hæmsko for mig," siger en optimistisk Jesper Sylvest forud for weekendens DTC-løb på Padborg Park.
(Foto: Poulsen Motorsport)

Poulsen Motorsports irske kører, Emmet O'Brien, var også særdeles tilfreds: "Vi havde en yderst positiv test, og det har været super at arbejde sammen med Kurt Thiim," siger Emmet O'Brien og hentyder til den hjælp, teamet og ikke mindst han selv har fået fra Kurt Thiim, en af landets mest succesrige racerkørere nogensinde.


Poulsen Motorsport har arbejdet hårdt for at give mig en bil, der kan gøre sig gældende forrest i feltet. Jeg håber, vi kan bevise det på søndag," siger Poulsen Motorsports irske kører Emmet O'Brien.
(Foto: Poulsen Motorsport)

"Poulsen Motorsport har arbejdet hårdt for at give mig en bil, der kan gøre sig gældende forrest i feltet. Jeg håber, vi kan bevise det på søndag," siger ireren, der har fundet sig godt til rette i dansk motorsports hårdeste klasse, hvor fremgang måles i tusindedele af sekunder.

Poulsen Motorsport


Læs mere om:
  • Jesper Sylvest
  • Kristian Poulsen
  • Michel Nykjær
  • Poulsen Motorsport
  • Padborg Park
  • 29/06/08 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
  •