Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Honda Pro Cup 2000 cc

Thomas & Jack kørte 2 podie pladser hjem

Honda Pro Cup
2000 cc 

27/06/08 

De to gæve danskere i Thailand har gjort det igen, de kørte ganske overbevisende og kunne dermed sørge for at der blev podiepladser til dem begge i serien Honda Racing Fest´, her i den anden afdeling, der blev kørt som gadeløb i Chiang Mai Night Safari området.
 

Jack Lemvard, som lige var hjemvendt fra Malaysia, med en første og en anden plads in Asian Touring Car Serien, havde den forgange weekend endnu et mål, og det var at få sikret sig så mange point som muligt, for at forbedre sin position i mesterskabet, inden weekenden lå han på en sjette plads.

Thomas Raldorf som inden weekendens løb lå på en anden plads, havde som mål at forbedre dette til intet mindre end en første plads.


Thomas Raldorf i sin Honda Civic.
(Foto: Italkart)

Lige fra starten var Jack hurtigste mand på banen, men Thomas var ikke langt bagefter og begge kørere var konstant de hurtigste og anden hurtigste på banen under træningen.
Det lykkedes ikke for nogen af dem at få en 100% fri omgang under tidtagningen, dog lykkedes det Thomas at få sat en tid, der bevirkede at han kunne ligge som nr. 1 fra midt i sessionen, mens Jack var helt nede som nummer 18 det meste af tidtagningen.
Få minutter før tidtagningen sluttede lykkedes det Jack at få en enkelt hurtig omgang, og det bragte ham i front.

Thomas pressede nu hårdt på og forbedrede også sin tid, men ikke nok til at tage føringen og dermed pole fra Jack. På den sidste omgang lykkedes det Grant Supong at køre sig ind på en andenplads, så Thomas måtte se sig forvist til tredje pladsen, dog kørte Hathai som fører mesterskabet sig kun ind på en syvende plads, så det så godt nok ud for Thomas.


Jack Lemvard måtte af med del autografer.
(Foto: Italkart)

Løb 1:
Jack tog starten og Grant Supong fulgte tæt efter ham, og pressede ham det meste af løbet, dette lod Jack sig distrahere af og uden at miste overblikket, kørte han den første sejr i mål, fulgt af Grant Supong på anden pladsen og Thomas på tredje pladsen. Hathai som førte serien inden weekendens løb sluttede på syvende pladsen.

Løb 2:
Grant Supong, lavede en klar tyvstart, og Jack mistede derfor sin første plads, han var dog sikker på at Grant ville blive diskvalificeret, så han prøvede ikke noget vildt for at komme forbi, men lagde pres på ham igennem hele løbet for at prøve at få ham til at lave en fejl. Thomas som startede 3’er så det også som en klar tyvstart, og havde samme opfattelse. Han lagde hele tiden pres på Jack, men han lavede ingen fejl, og det blev igen til en tredje plads til Thomas.


Thomas og Jack på podiet.
(Foto: Italkart)

Hathai, sluttede denne gang på en sjette plads, hvilket betyder at Thomas nu er rykket op på første pladsen i mesterskabet. Jack rykker også frem fra en sjette plads til en anden plads, men han er hele 8 point bagefter Thomas.

Næste løb i denne serie bliver på Bira International Racing Circuit udenfor Pattaya, men allerede på lørdag og søndag går det løs igen, da de begge skal køre med i Supercar Thailand Serien, hvor Jack ligger 2’er og Thomas ligger 4’er.

Italkart (Thailand) Co., Ltd.

Henrik Bess

Læs mere om:
  • Jack Lemvard
  • Thomas Raldorf
  •