Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

JM Racing klar til nye udfordringer

Danish
Touringcar
Challenge 

27/06/08 

- på Padborg Park
I weekenden kører JM Racing sit sidste løb inden sommerferien. Det foregår på Padborg Park, hvor det fjerde løb af i alt otte i årets Danish Touringcar Championship skal køres, og det er et løb, hvor teamet med de gule og sølvgrå biler har forberedt sig, da man så sent som tirsdag testede på banen.
 

”Jeg fik kørt en hel del omgange, så jeg føler mig godt klar til weekenden,” siger Joachim Stephansen (Sønder Omme), der netop på Padborg Park fik sin debut som bilkører. Det var sidste år i Polo Cuppen. Nu gælder det så hans første DTC-løb på banen i sin BMW.

”Banen er svær, for bilen skal virkelig holdes i ilden. Det svære ved Padborg Park er, at man hele tiden skal være oppe på dupperne og køre meget aggressivt. Samtidig er der også det men, at forhjulstrækkerne plejer at være godt kørende på banen, men det tager vi bare med oprejst pande,” siger teenageren, der kørte sit hidtil bedste løb for tre uger siden, hvor han scorede de første points til DTC-mesterskabet.


Joachim Stephansen
(Foto: Anders Molin)

”Jeg satser på at kunne lave en fornuftig tidtagning ligesom sidst,” siger han om sin strategi for weekenden. ”Det gik jo mere smertefrit sidste gang, hvor jeg skulle starte midt i feltet, så jeg går efter at kunne komme i top 15 i tidtagningen. I finalen er en placering i top 12 mit mål.”

Hans teamkammerat Kasper Jensen (Aalborg) har valgt at sætte overlæggeren lidt højere.

”Jeg tror på, at vi har farten til, at vi kan blande os i top 10, og finder vi den rigtige rytme tror jeg også, at vi kan være længere fremme,” siger nordjyden, der aktuelt er nummer 11 i DTC-mesterskabet, mens han indtager tredjepladsen blandt privatkørerne. ”Jeg skal i hvert fald være med i top 3 i privat cuppen, og det skal helst være i alle tre heat, hvis jeg skal være med i kampen om det mesterskab. Robert Schlünssen har taget rigeligt med point til, at vi bare kan lade ham køre.”


Kasper Jensen var naturligvis også med, da JM Racing tidligere på ugen testede på banen.
(Foto: Anders Molin)

”Jeg synes, at vi havde en fornuftig testdag, men jeg ved også godt, at det bliver hårdt i weekenden. Padborg Park er en bane, som traditionelt ligger godt til forhjulstrækkerne, så der skal gives gas for at være med. Det er en fed bane med nogle gode udfordringer, og vejrudsigten ser jo også ud til kunne give os lidt udfordringer, så jeg tror, at det bliver en weekend, der kræver meget på mange punkter,” siger Kasper Jensen.

”Mit største problem har været at køre en god tidtagning, og det bliver den første pukkel, der skal overstås. Jeg ved, at jeg har en god løbsspeed, og det skal jeg så bare have overført til tidtagningen. Løbene er jo altid svære, men den første store pukkel bliver at få tidtagningen til at fungere.”

JM Racing

Læs mere om:
 • Joachim Stephansen
 • Kasper Juul Jensen
 • JM Racing
 • Padborg Park
 • 29/06/08 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her