Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

MC-Basen Super Challenge

Gensyn med Padborg Park

Super
Challenge 

26/06/08 

MC-Basen Super Challenge- for Steven Tirsgaard og Steen Hansen
MC-Basen Super Challenge afvikler 4. og sidste afdeling inden sommerferien den kommende weekend 28. – 29. juni 08 på Padborg Park med kørerne Steven Tirsgaard og Steen Hansen som kørere for Martin – Speed of Light. Der køres tidtagning lørdag kl. 0925 og 1330, mens begge de gældende løb startes søndag kl. 0925 og kl. 1330.
 

Banen på Padborg Park består af få sving og nogle lange lige strækninger, hvor de større Super Bike maskiner har nogle fordele med alle deres hk set i forhold til vores Yamaha YZF R 6ere på 600cc , men vi vil ikke give os uden kamp rundt på banen. Vi skal erobre nogle point for at avancere i den samlede stilling i løbsserien MC-Basen Super Challenge.


Steven Tirsgaard

Det er første gang Steven Tirsgaard kører på Padborg Park efter det voldsomme styrt sidste år i august måned, hvilket resulterede i pause indtil april måned i år, men han er kommet utroligt hurtigt igen. Der mangler endnu noget fysisk og nogle flere omgange rundt på banerne.

Steen Hansen siger op til løbene søndag. ”Jeg skal virkelig hænge i for at følge de førende konkurrenter på deres store 1000cc motorcykler, men forsøget skal gøres. Jeg har i den interne stilling i serien en kamp med Ulrik Døssing Nielsen, der ligger lige foran mig i den samlede stilling. Dysterne fra det sidste løb på Jyllandsringen skal gerne fortsætte, men stadig med mig foran Ulrik Døssing Nielsen, når vi passerer det ternede flag. Det er dog altid spændende og sjovt med de mange dueller rundt på banen med konkurrenterne under løbene”, slutter Steen Hansen.


Steen Hansen

Steven Tirsgaard udtaler op til løbene på Padborg Park. ”Det er nogle specielle følelser, der løber igennem hovedet her op til det første race på Padborg Park efter styrtet i chikanen sidste år i august måned. De første omgange vil hastigheden gennem chikanen nok være lidt langsommere, men efterhånden vil koncentrationen under racet tager over, og hastigheden igen komme op i det normale leje”.

Martin – Speed of Light


Læs mere om:
  • Steen Hansen
  • Steven Tirsgaard
  • Padborg Park
  • 29/06/08 - Padborg Park - Super Challenge - DM
  •