Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

BF Goodrich Endurance Championship

Ingen dansk success på Nürburgring

BFG Endurance
Championship 

26/06/08 

Der var 2 danskere til starten af BF Goodrich Endurance Championship på Nürburgring i weekenden - Og det var ikke kun en fornøjelsestur på den "lille" sprintbane, det var inkl. turen ud i det grønne helvede på banens nordsløjfe.
 

Kurt Thiim deltog i Seat Leon, startende fra plads 113 sammen med Thomas Koll og Emin Akata i klassen Cup1.
Michael Juul deltog i i Honda Civic Type R startende fra plads 158 sammen med Nicole Müllenmeister i klassen Cup2.
Der var ialt 188 tilmeldte biler til dette Endurance løb.


Kurt Thiim i SEAT Leon
(Foto: Natascha Theisen)

Begge de danske deltageres team gennemførte løbet, Kurt Thiim endte på en samlet 117. plads og fk dermed en 5. plads i sin klasse, hvilket var en sidsteplads da der var deltagende biler i klassen.
Michael Juul endte på en samlet 87. plads og fik dermed en 8.plads i sin klasse bestående af 13 biler.


Michael Juul i Honda Civic
(Foto: Natascha Theisen)

Foruden de 2 danske deltagere var der også norsk deltagelse af Haakon Schjaerin og Atle Gulbrandsen med deres Audi TT i klassen Sp3T (Turbo Klassen)
Nordmændene er næsten et fast indslag til BF Goodrich Endurance løbene og var naturligvis også med på den spændende bane i Eifel bjergene - De startede fra plads 67.


Det norske team i deres Audi TT
(Foto: Natascha Theisen)

Desværre for de to nordmænd kom de ikke til at opleve det ternede flag, deres Audi TT stod ikke distancen og de måtte udgå af løbet. Anderledes forholdt det sig i det sidste Endurance løb de kørte i marts, der havde de en Audi A4 og endte med en klassesejr.

Kilde: Natascha Theisen

Henrik Bess

Læs mere om:
  • Kurt Thiim
  • Nürburgring
  •