Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Sunoco på podiet til SSC festivallen

Special Saloon 
25/06/08 

I forbindelse med juni løbet på Jyllandsringen kunne Sunoco føje endnu et team til rækken af sponserede teams. Det handler om Mikkel Holck med Team Budget Racing.
 

Det betød at Sunoco var repræsenteret på 3 biler til SSC festivallen på Ring Djursland. Udover Jakob Borum og Mikkel Holck var Lars Schönemann nemlig på besøg med sin Porsche som deltager i den tyske serie STT.

Weekenden bød på rigtig godt og varieret ræs, og de 3 biler med Sunoco mærker kom alle derfra med pokaler.


Lars Schönemann var tilbage i Danmark og køre STT.
(Foto: Olfert)

Lars Schönemann kørte sig til en flot 2. plads i et lille men meget skrapt felt af biler i STT. Sidste år var Schönemann nærmest urørlig i SSC, i år ser det ud til at han har fået hård konkurrence i STT, og mon ikke det passer ham godt.


Mikkel Holck har fået rigtig god fart i den sorte Honda Civic.
(Foto: Olfert)

Mikkel Holck kører race med et lavt budget, men ikke med lave ambitioner. Det er 5. sæson Mikkel kører banerace, men det er første sæson hvor der gennemføres en hel serie.
”Det betyder utroligt meget for os, at få en sponsor som Sunoco, for selvom vi kører low budget, så koster det noget at køre med.” udtaler Mikkel Holck, ”og med Sunoco har vi fået lidt af en ønskesponsor, men vi vil da stadig gerne have flere sponsorer” fortsætter Mikkel.
Op til SSC festivallen havde Mikkel haft mulighed for at teste bilen på rullefelt for at se effekten af at bruge Sunoco Racefuel. ”Umiddelbart da vi hældte racefuel på var der ingen forskel, men da vi begyndte at tune, kunne vi hive 21 hk ekstra ud med Sunoco’s racefuel, end vi tidligere har kunnet tune den op til med almindelig benzin” udtaler Mikkel Holck. ”Og det kan tydelig mærkes!” tilføjer han. Med to 2. pladser i sin klasse er der nok noget om snakken.


Det gik rigtig godt for Jakob Borum til SSC festivallen.
(Foto: Olfert)

At Mikkel måtte nøjes med to 2. pladsen skyldes den anden Honda kører i feltet, nemlig Jakob Borum, Honda ProRacing, der satte sig på første pladsen i SS1 i begge heat. Jakob kom med det flotte resultat et stort skridt nærmere den samlede første plads i SS1.


Præmier til kørerne i SS1 afd 7, Nils Davidsen på tredje pladsen, Mikkel Holck på anden pladsen og Jakob Borum på første pladsen.
(Foto: Olfert)

Sunoco Danmark, www.sunoco.dk
Keld O. Dohm


Læs mere om:
  • Jakob Borum
  • Lars Schönemann
  • Mikkel Holch
  • Ring Djursland
  • 22/06/08 - Ring Djursland - Special Saloon
  •