Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Svær udfordring forude

Danish
Touringcar
Challenge 

25/06/08 

- for Team Telesikring Racing
Team Telesikring Racing har en føring at forsvare i den kommende weekend. I nu lidt mere end to uger har det unge danske DTC-team med base og rødder i det syd- og sønderjyske område indtaget førstepladsen i det prestigefyldte mesterskab takket være den ene af teams to kørere, Tom Pedersen. for Team Telesikring Racing
 

Team Telesikring Racing kører forårets sidste DTC-løb inden sommerferien på Padborg Park.


Tom Pedersen
(Foto: Jeppe Rimmen)

- Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at forsvare min føring, men jeg tror, at det bliver svært, siger Tom Pedersen.
Specielt to ting er årsagen til, at sønderjyden er noget tilbageholdende med at melde for optimistisk ud. Det er dels banen for det kommende løb, dels hans egen succes i de forgangne løb.
- Jeg tror egentlig ikke, at vi står svagt på Padborg Park, men det er en bane, hvor mange andre også kan følge med, siger han. – Men vi må bare give den noget gas, men jeg får det nok lidt svært med 40 kg succesballast i bilen

Vil kunne forsvare føringen
Tom Pedersen regner det for usandsynligt, hvis han skulle kunne være i stand til at udbygge sit forspring i mesterskabet, hvor han har 10 point mere end de nærmeste forfølgere Henrik Lundgaard og Jan Magnussen.
- Min succesballast gør, at jeg ikke vil kunne udbygge mit forspring, og så er der også andre, som står stærkere på den bane, end jeg gør, siger han. – Men hvis jeg bruger hovedet og også får det held, som der nu engang også skal til, så tror jeg i hvert fald godt, at jeg kan forsvare min føring.


Peter Ager
(Foto: Jeppe Rimmen)

Testede onsdag på banen
I sidste uge var Team Telesikring Ring netop på Padborg Park for at teste forud for weekendens løb. Her var det ikke bare Tom Pedersen, som var på banen, men også Peter Ager, der denne gang var tættere på teamkammeraten hidtil i år.
- Det ser ud som om, at jeg kan køre tider, der ligger meget tæt på dem, Tom sætter, men desværre var vi ikke helt så hurtige, som vi gerne ville være, siger Peter Ager.

- Chevrolet og Honda testede også på banen i onsdags, og i forhold til dem mangler vi en del, så der er noget, der skal arbejdes med.
Hos Team Telesikring Racing har sol og vind hidtil været noget ulige fordelt, for mens Tom Pedersen har en perfekt gennemførelsesprocent, er det Peter Ager, der har måttet indkassere stødene, der har sendt hans bil til tælling.

- Nøglen til succes på Padborg er kort og godt at undgå at blive påkørt, siger han. – Så gælder det også om at få en fornuftig tidtagning, men hvis jeg kan undgå skader og problemer, tror jeg, at det er realistisk at opnå placeringer i top 10-12-stykker i feltet.

Team Telesikring Racing


Læs mere om:
  • Peter Ager
  • Tom Pedersen
  • Team Telesikring Racing
  • Padborg Park
  • 29/06/08 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge - DTC mesterskabet
  •