Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Årets tredje debut til Sally

Clio Cup - DK 
24/06/08 

Clio CupI forbindelse med Åbningsløbet på Jyllands-Ringen fik Martin Sally Pedersen sin debut i Clio Cup klassen, siden debuterede han i Danish Endurance Championship på Ring Djursland, og den kommende weekend får han årets tredje debut.
 

Den tredje debut kommer når han kører ud på Padborg Park hvor han deltager i Clio Cup klassen i forbindelse med 'Padborg Open', for selv om han har kørt motorløb i en del sæsoner så er det første gang han skal deltage i et motorløb på denne bane.

"Selv om det er første gang jeg skal deltage i et løb på Padborg Park, så kender jeg godt banen, da jeg har testet her et par gange med Clio raceren, men alligevel bliver det helt nyt" - oplyser Martin Sally Pedersen - "grunden til at det bliver helt nyt er, at vi nu skal til at køre på en helt ny type dæk, en type som kun ganske få i klassen har nået at teste med."


(Foto: Motorsporten.dk)

Selv om der ikke har været mulighed for at teste de nye dæk, har Martin og AD Racing mekanikerne ikke bare siddet stille hjemme på værkstedet.
Sally's Clio Cup racer har fået den helt store 'service', hvor både motor og gearkasse har været ude af bilen - alt er blevet gået efter, og er blevet enten renoveret eller udskiftet.

"Det bliver spændende at skulle ud på banen med de nye dæk, som er noget blødere end de dæk vi hidtil har kørt på, det 'ekstra bid' i dem, gør nok bilen noget anderledes at køre, men det er jo ens for os alle" - slutter Martin Sally Pedersen der ser frem til at forsvare eller måske endda forbedre sin placering i mesterskabet.

Inden Padborg Open er Sally på en delt 8. plads i mesterskabet, og med hele 23 point at kæmpe om denne weekend, er der gode muligheder for at rykke nogle pladser frem i stillingen, da der kun er 18 points forskel op til køreren på 3. pladsen i mesterskabet - så tæt ligger kørerne i øjeblikket.

Lørdag køres der træning og tidtagning henholdsvis klokken 09:55 og 12:00, men begge klassens løb køres søndag med start klokken 10:05 og 16:35.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Martin Sally Pedersen
  • AD-Racing
  • Sally Racing
  • Padborg Park
  • 29/06/08 - Padborg Park - Clio Cup - DK
  •