Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel Ford - UK

Marco Sørensen fik fint resultat på Spa–Francorchamps

Formel Ford - UK 
24/06/08 

Den Nordjyske racerkører 17-årige Marco Sørensen fra Svenstrup havde en god weekend på formel 1 banen Spa i Belgien. Løbet i Belgien, var en sammenslutning af de Britiske Mesterskaber og Benelux mesterskaberne i Formel Ford.
 

Disse to mesterskaber er de to største mesterskaber i Europa, og der var derfor vigtige point at kæmpe om i det 30 bilers store felt, med køre fra det meste af verden.
Tidtagningen rakte kun til en syvendeplads, som blev omsat til henholdsvis en 5-plads i første heat og en 8-plads i andet heat.


Marco Sørensen i sin Formel Ford racer
(Foto: Marco Racing)

Marcos team det Engelske Fluid – Van Diemen Motorsport havde aldrig testet på banen før, og dermed ikke haft mulighed for at indsamler vigtige race data som er nødvendigt for at finde den rigtige opsætning til bilen. Derfor måtte de bruge tidtagningen og heatene til dette, og med kun to test sessions inden tidtagningen var det begrænset hvor meget der kunne nåes.

Marco udtaler, at selvom teamet har fundet en del mere fart i bilen ved de seneste test i England, så forventede vi ikke en topplacering i Belgien. Vi er stadigt midt i udviklingsfasen af den nye model, og har slet ikke test kilometer nok i bilen endnu til at vi kan være med i toppen. Derfor utroligt glade for resultatet, som klart viser at vi arbejder i den rigtige retning. Man må huske på at vi i modsætning til alle de andre kører i top ti, aldrig havde været på banen før.

Marco Racing


Læs mere om:
  • Marco L. Sørensen
  • Fluid Motorsport
  • Spa-Francorchamps
  • 21/06/08 - Spa-Francorchamps - Formel Ford - UK - Engelsk
  •      ASETEK SIMSPORTS