Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Kovalainen idømt straf

Formel 1 
22/06/08 

Finske Heikki Kovalainen er efter lørdagens kvalifikation blevet idømt fem placeringers straf. Han skulle ifølge stewards på Magny-Cours banen have blokeret for en konkurrent.
 

McLaren lider tilsyneladende under kørernes manglende agtpågivenhed i denne sæson. I Malaysias Grand Prix fik begge McLaren kørere en straf for at blokkeret for andre kørere under kvalifikationen. I Canada lykkedes det for Lewis Hamilton at overse et rødt stopskilt, og nu er det igen lykkedes for Heikki Kovalainen at blokkere for en konkurrent.

I lørdagens kvalifikation overholdt Heikki Kovalainen ikke de gældende regler om minimum hastigheden under in- og outlaps når der er tale om kvalifikation. Det gik ud over Mark Webber. Heikki Kovalainen får dermed for anden gang i år en straf for samme forseelse. Det betyder for det franske Grand Prix at han rykkes 5 placeringer tilbage og starter Grand Prixet fra en startplacering som nr. 10.

Dons

Læs mere om:
  • Heikki Kovalainen
  • McLaren Formula 1
  • Magny-Cours
  • 22/06/08 - Magny-Cours - Formel 1 - FIA F1
  •