Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Falch har bevaret optimismen

207 Spider Cup
DK 

23/06/08 

207 Spider CupDavid Falch er blandt de kørere i den nye Peugeot 207 Spider Cup klasse, der har haft flest problemer med den nye racer, men alligevel har både han og gutterne i Team Jobcar Racing bevaret optimismen og de ser frem til løbet på Padborg Park den kommende weekend.
 

Ved det foregående løb på Jyllands-Ringen viste David Falch stor styrke i Peugeot raceren, indtil den igen bestemte sig for at gå i nødprogram.
David og mekanikerne frygtede at de elektriske problemer var vendt tilbage, selv efter at de havde skiftet hele ledningsnettet, hvilket dæmpede humøret en del.

Men hjemme på værkstedet kunne det konstateres at problemerne denne gang skyldtes den påkørsel som David var udsat for i det andet løb på Jyllands-Ringen.
I den forbindelse blev køleren beskadiget og skubbet ind så den trykkede på en turboslange, hvilket var årsagen til at motorstyringen gik i 'nødprogram'.


David Falch går (kører) efter en podieplacering på Padborg Park.
(Foto: Motorsporten.dk)

Team Jobcar Racing's mekanikere går nu og venter på den ny køler, leveringen trækker lidt ud, og kan måske koste David chancen for at nå en testdag på Padborg Park inden weekendens løb.

"Der er blevet arbejdet meget på raceren siden løbet på Jyllands-Ringen, udover at rette op på skaderne efter sammenstødet, har bilen fået hele fronten oplakeret, og det eneste vi mangler nu er den nye køler, så er vi test- og raceklar" - udtaler David Falch - "jeg håber at vi bliver klar så jeg kan nå at teste på Padborg Park onsdag, men når vi det ikke, kan jeg jo trøste mig med at jeg kender vejen rundt på banen, samt at vi under de tidligere testkørsler på banen har kørt meget hurtige tider."

For yderligere at give Team Jobcar Racing noget eksponering, har raceren været på udstilling hele weekenden, hvor der har været stor interesse omkring den.

"Jeg ser fortrøstningsfuldt frem til weekendens løb, og virker raceren som den skal, så er en podieplacering bestemt indenfor rækkevidde" - slutter den altid optimistiske David Falch.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • David Falch
  • Jobcar.dk
  • Padborg Park
  • 29/06/08 - Padborg Park - 207 Spider Cup DK
  •