Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Alonso afviser BMW rygter, Kubica til Ferrari?

Formel 1 
19/06/08 

Fernando Alonso ser ud til at være ham man skal holde øje med i denne sæsons ”silly season”, spanieren er absolut ikke tilfreds med Renault og han rygtes både til Ferrari og BMW.
 

Efter det canadiske Formel 1 løb har der været rygter der har forbundet Fernando Alonso med et sæde ved siden af Robert Kubica hos BMW-Sauber, men dette er dog blevet afvist af Alonso selv.

”Jeg er ikke tilfreds med situationen sådan som den er hos Renault for tiden, vi vidste godt at det ville blive en svær sæson for os, men jeg havde ikke regnet med at vi skulle være så langt bagud”, udtaler Alonso til spanske medier.

”BMW har gjort et rigtig godt stykke arbejde og det er tydeligt at det er et team der er på vej fremad, men jeg ser ikke min egen fremtid hos BMW”, fortsætter Alonso der indtil videre kun har scoret 9 point i de første 7 løb, til sammenligning havde han sidste år scoret 48 point efter 7 løb.

”Vi har testen en del siden det canadiske Grand Prix og jeg føler at Renault bliver ved med at forbedre sig, jeg føler at vi er parate til løbet i Franrkig, men jeg ved ikke om jeg bliver hos Renault næste år”, siger den dobbelte verdensmester.

Kubica til Ferrari?

Nico Rosberg er ifølge rygterne blevet sat i forbindelse med BMW-Sauber teamet, men det skulle blive uden Robert Kuibica som holdkammerat, han er nemlig ifølge italienske medier på vej til Ferrari.

Kubica har indrømmet at det ville være en drøm at køre for det italienske team, samtidig er han blevet sat i forbindelse med et af Ferrari sæderne inden alt for længe, et sæde som der også har gået rygter om at Fernando Alonso skulle overtage.

”Silly season” anno 2009 er i fuld gang!.

Jacob Carsting

Læs mere om:
  • Fernando Alonso
  • Nico Rosberg
  • Robert Kubica
  • BMW Sauber F1 Team
  • Renault F1
  •