Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Harrit Værktøj og Streetfire Racing

DM Rally 
19/06/08 

Harrit Værktøj fra Snekkersten og Streetfire Racing har indgået samarbejde for rallysæsonen 2008.
 

Harrit Værktøj er et firma der er leverandør af total indretning for det moderne værksted, samt stor viden inden for speciel værktøj .

Harrit Værktøj drives af Flemming Harrit som har været i branchen i 25 år, og har derfor en kæmpe erfaring i, hvad der skal bruges på værkstedet, for at kunne ekspedere de stadig stigende krav for at reparere en bil.

Harrit Værktøj har en stor og fast kundekreds i hele Danmark, og er kendt som en meget faglig dygtig leverandør, der skaffer alt til de rigtige priser.

Flemming Harrit:
Vi har et rigtig godt samarbejde med Klaus Hammer og hans værksted igennem en del år.
Vi har fulgt opbygningen af Streetfire Racing Mitsubishi Evo IX lige fra starten af, og har set hvordan hele teamet, har arbejdet hårdt og målrettet for at deltage i dansk rally i denne sæson.
Vi støtter gerne et sådan seriøst projekt, hvor vi mener at eksponeringen kan blive helt i særklasse, vi glæder os til at være en del af sponsorgruppen der støtter op om Streetfire Racing.

Streetfire Racing har igennem vinteren også brugt tiden til at rigge en service til, så teamet er ordentligt forberedt til, når de kommer til de forskellige afdelinger af DM.
Det er i den forbindelse at Harrit Værktøj har leveret en fuld pakke af værktøj, måleudstyr og specielværktøj til teamet.

Teamchef Peter Ackermann:
Vi byder Harrit Værktøj velkommen til sponsorgruppe.
Det har rigtig stor betydning for vores team med denne aftale, vi har fået en meget fin aftale i stand med Flemming Harrit, som betyder at vi nu er rigtig godt rustet m.h.t. at kunne tage til løb, med en fuld rigget servicevogn.
Det er en stor omkostning alle teams at fylde en service vogn med værktøj, måleudstyr og speciel værktøj samt stumper til bilen, det har vi nu fået en stor hjælp til.

Streetfire Racing
Streetfire Racing


Læs mere om:
  • Klaus Hammer
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
         ASETEK SIMSPORTS