Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Ultimate Motorsport på vej i Formel 1

Formel 1 
20/06/08 

Der har længe gået rygter om at det engelske Formel 3 team var ved at købe Red Bull’s andel i Toro Rosso, nu ser det så ud til at vi muligvis allerede får Ultimate Motorsport på gridden til næste sæson.
 

Ultimate Motorsport blev dannet i 2006 og gjorde debut i Renault World Series sidste sæson, i år er teamet repræsenteret i det engelske Formel 3 mesterskab med Michael Devaney og Ricardo Teixeira som kørere.

Det er specielt Michael Devaney man skal holde øje med, han tog Ultimate’s første pole position sidste måned på Snetterton banen i England og snuppede også begge sejre den weekend for Ultimate Motorsport i den engelske F3 serie.

Hvis Ultimate Motorsport har succes med at købe Red Bull’s andel i Toro Rosso er planen så at Michael Devaney skal rykke op i Formel 1 allerede til næste år.
Det er i samarbejde med olieselskabet Sonangol at Ultimate Motorsport forventes at flytte op i motorsportens kongeklasse.

Jacob Carsting

Læs mere om:
  • Scuderia Toro Rosso
  • Ultimate Motorsport
  •      D4 Enterprise Solutions