Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Dansk Super Kart

Der er ikke mere rabat

Dansk Super Kart 
20/06/08 

- til den forsvarende Super Kart mester
Efter 1. løbsweekend af årets Super Kart i KF3, ligger 14 årige Nicolaj Møller Madsen på en samlet 4. plads, 23 point efter førende Michelle Gatting. Nicolaj får allerede inden 2. løb foræret et avancement op i tabellen af Jacob Nørtoft, som grundet vægt problemer i KF3, har valgt forære sin samlet 3. plads væk, ved at flytte i KF2 klassen.
 

De nye Super Kart regler tillader ikke længere, at man kan smide de dårligste afd. væk, derfor kræver det en 110 % indsats fra Nicolaj og team, til den resterende del af Super Karten.


(Foto: Møller Madsen presse)

Her i weekenden drager alt hvad der rør sig i Dansk elite go-kart, til Roskilde Racing Center, for at deltage i 3 og 4 afd. af Dansk Super kart, og det er ikke uden en vis optimisme at Nicoaj drager til den midt Sjællandske bane, for efter den suveræne indsats Nicolaj leverede i 2007, på banen den i Roskilde, hvor han gjorde rent bord med sejre i begge finaler og ny bane rekord. Et løb der blev afviklet præcis som vejrudsigten til weekenden lover, en god blanding af regn og sol.

Nikolaj udtaler inden løbet:
Jeg skal bare vinde, både prefinaler og finaler, for efter at min motor gik ud under oplejningen til finalen i Thy, er jeg bare sat bagud, men jeg tror stadig at jeg kan nå det, men det kræver at jeg har brugt min del af uheld.


(Foto: Møller Madsen presse)

Team chef Hans Henrik udtaler:
Det er et benhårdt reglement i år, alt skal bare klappe, dog er der kommet en mulighed idet sidste afd. i Grindsted giver dobbelt point, men det kræver jo at vi score max.

Der køres finaler i Roskilde både lørdag og søndag fra kl. 15 og de kan følges direkte på DK4.

Møller Madsen presse


Læs mere om:
  • Michelle Gatting
  • Nicolaj Møller Madsen
  •