Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Prix 2

Christian Bakkerud’s sæson er færdig

Grand Prix 2 
17/06/08 

Den danske GP2 kører Christian Bakkerud har nu så store problemer med sin ryg at han ikke er i stand til at gennemføre mere af 2008 sæsonen, dermed må danskeren se resten af 2008 sæsonen fra sidelinien.
 

Christian Bakkerud har før hen haft problemer med sin ryg, senest ved GP2 løbet i Barcelona hvor han efter at blive påkørt måtte sidde over resten af weekenden.
Nu er den så gal igen, Bakkerud deltog i en GP2 test på Paul Ricard banen i Frankrig sidste uge, og det var efter denne test at han fik besked fra lægerne om at det ville være nødvendigt at droppe resten af 2008 sæsonen og give sin ryg hvile.


Christian Bakkerud i Barcelona
(Foto: Motorsporten.dk)

”Jeg fik besked fra lægerne om at det ikke er en god ide at sidde i en racerbil sådan som min ryg er lige nu, min ryg har det ikke for godt og den har brug for hvile, derfor kan jeg ikke fortsætte i GP2 eller køre racerløb mere i år”, udtaler en skuffet Christian Bakkerud.

Det er endnu uvist hvornår Bakkerud kommer til at køre i en racerbil igen, lægerne kan ikke give danskeren et endeligt svar før slutningen af året.
Christian Bakkrud’s sæde hos Super Nova overtages derfor fra denne weekends GP2 løb i Frankrig af Andy Soucek der kører resten af sæsonen i Bakkerud’s bil.

Jacob Carsting

Læs mere om:
  • Christian Bakkerud
  •