Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Spændende weekend venter forude

Special Saloon 
19/06/08 

Efter flotte toppræstationer i forrige weekend på Jyllands-Ringen, er Peter Vesti klar til et årets store højdepunkter, nemlig Special Saloon Car Festivalen på Ring Djursland i den kommende weekend.
 

Det seneste løb på Jyllands-Ringen gav topplaceringer for Peter Vesti, og den gode stime må gerne forsætte i forbindelse med Special Saloon Car Festivalen på Ring Djursland.

Siden løbet på Jyllands-Ringen, har Peter Vesti og især hans ihærdige mekaniker dog haft travlt. Besøget på Jyllands-Ringen gav en del buler næsten hele vejen rundt på Peter Vestis bil, og de skulle selvfølgelig fjernes.


Peter Vesti på vej rundt på Jyllands-Ringen forrige weekend
(Foto: Motorsporten.dk)

Den nye intercooler som blev monteret i forbindelse med løbet på Jyllands-Ringen fungerede tilfredsstillende, men derimod havde man problemer med tændingen på bilen. Det er jo selvfølgelig en væsentlig ting og problemet skulle nu være løst, således at Peter Vesti kan stille op til den spændende weekend på Ring Djursland.


Peter Vesti håber igen på et topresultat med "Det gule lyn"
(Foto: Motorsporten.dk)

Dons

Læs alt om Special Saloon Car Festivalen på Ring Djursland
Læs mere om:
  • Peter Vesti
  • Ring Djursland
  • 22/06/08 - Ring Djursland - Special Saloon
  •