Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Carrera Cup Scandinavia

Michael Holden var godt kørende i Sverige

Porsche
Carrera Cup
Scandinavia  

17/06/08 

Den danske Porsche kører Michael Holden gjorde sin debut i den svenske Porsche Carrera Cup i fredags, og han var yderst tilfreds med løbene i Göteborgs snævre gader.
 

Michael Holden var lidt nervøs inden afrejsen til Sverige, han skulle køre i en Porsche 997 med sekventiel gearkasse og uden ABS-bremser, noget anderledes end den Porsche 996 danskeren ellers er vant til at køre i det tyske DMV mesterskab.


(Foto: Westlife Racing / Holden)

”Jeg skulle vende mig til en sekventiel gearkasse og specielt bremserne tog lidt tid at vende sig til, det var lidt svært i starten at bedømme bremseafstand og tilpasse sig den”, udtaler en meget tilfreds Michael Holden og fortsætter; ”Weekenden i Göteborg gik overalt forventning, Westlife Racing var også meget tilfredse med weekenden og har tilbudt mig flere løb i deres Porsche.”

”Jeg havde ingen skader på bilen, selvom der blev kørt hårdt hele weekenden, der var nogle hårde gutter med i løbet og de gav ikke ved dørene”, siger Michael Holden der i år blandt andet er travlt beskæftiget med at forsvare sit DMV mesterskab i Tyskland.


(Foto: Westlife Racing / Holden)

I løbet om fredagen sluttede Holden på en 11. plads, og han gjorde det endnu bedre om lørdagen, hvor han sluttede på en flot 8. plads i sin debut i det svenske Porsche Carrera Cup.

Michael Holden er også at finde på banen næste weekend, hvor han kører i sin Ford Escort i den historiske 1971 klasse i forbindelse Special Saloon Car Festivalen på Ring Djursland.

Jacob Carsting

Læs alt om Michael Holden's Porsche Carrera Cup Scandinavia løb.
Læs mere om:
  • Michael Holden
  • Göteborg (gadeløb)
  • 15/06/08 - Göteborg (gadeløb) - Porsche Carrera Cup Scandinavia
  •