Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

MC-Basen Super Challenge

Prang må udskyde sin sæsonpremiere

Super
Challenge 

16/06/08 

MC-Basen Super Challenge- endnu en gang
René Prang må endnu en gang udskyde sin tilbagevenden til roadracing efter et ret kompliceret benbrud under træning i marts. Han havde ellers meldt ud at han vendte tilbage og ville deltage i tredje afdeling af MC-basen Super Challenge den 7. & 8. juni på Jyllandsringen.
 

Netop som René Prang havde pakket MC og alt grejet til Jyllandsringen, fik han pludselig meget høj feber og blev hasteindlagt på Regionshospitalet i Viborg. Her konstaterede man at der var opstået en alvorlig infektion i det tilskadekomne ben, som straks krævede behandling.
Så i stedet for som planlagt, at køre tidtagning lørdag den 7. juni på Jyllandsringen, blev han opereret i benet og fik fjernet søm og skruer fra bruddene for at få renset benet for infektionen.


(Foto: Morten Kimer Hansen)

René Prang er siden blevet opereret adskillige gange, og skal igennem endnu nogle operationer, samtidig med at han gennemgår en skrap penicillinkur.


(Foto: Morten Kimer Hansen)

Infektionen i benet ventes at medfører et længere sygeleje, inden René Prang atter er på benene og bliver i stand til at genoptage træningen før han igen er klar til at køre løb. Det er den værst tænkelige start på en sæson, og selv om jeg har haft en del skader i min karriere, er det her også den værste skade jeg har været udsat for, udtaler René Prang fra sygesengen.

Erling Prang


Læs mere om:
  • René Prang
  •