Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Super Cup

Oschersleben - race 1

Porsche
Super
Cup 

15/06/08 

Efter en forsigtig start kørte Christoffer Nygaard sig til en samlet placering som nummer 7 i det første af weekendens løb i Porsche Super Sports Cup på Oschersleben.
 


(Foto: Natascha Theisen)

Grunden til den lidt forsigtige start skyldes at det havde regnet, og at banen flere steder stadig var fugtig, samt at teamet havde valgt at Christoffer skulle start ud på slicks, i håbet om at banen tørrede helt op.


(Foto: Natascha Theisen)

Taktiken virkede, og 7. pladsen generelt rakte til en 6. plads i deres klasse, en placering som Christoffer føler godt kunne have været endnu bedre:
"Det var meget vanskeligt at overhale de langsommere kørere, de var ikke særlig samarbejdsvillige, det kostede mig meget tid!".


(Foto: Natascha Theisen)

Top 3 i race 1:

Pl.#KørerTeamTid
140Michael SeifertTeam ToLimit30:41,314
2273Florian ScholzeTeam Hermes30:42,220
397Swen DolencTeam PZ Pforzeim30:46,642
7197Christoffer NygaardFischer Racing31:27,735

De følge de seneste oplysninger fra Natascha Theisen på Oschersleben, har Christoffer Nygaard valgt ikke at stille op til race 2, men i stedet satse 100% på Porsche Sports Cup Enduranceløbet, hvor han stiller op sammen med Maxi Werndl.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Christoffer Nygaard
  • Maximilian Werndl
  • Fischer Racing
  • Oschersleben
  •