Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Piquet topper Barcelona test

Formel 1 
14/06/08 

Nelsinho Piquet Jr. var den hurtigste mand på sidste dagen af Formel 1 testen i Barcelona, testen er den sidste forberedelse inden næste weekends Formel 1 løb på Magny-Cours banen i Frankrig.
 

Piquet Jr. der på det seneste har været under en del pres på grund af sin skuffende kørsel i sin debut sæson i Formel 1 fik dermed lidt opmuntring efter testen i Barcelona, Piquet kørte 112 omgange i dagens test og slog McLaren’s Pedro de la Rosa og Luca Badoer, der ellers havde toppet testen de 2 foregående dage.

Badoer var dog meget tilfreds med de sidste 3 dages test i Spanien og udtalte efter dagens test;

”Jeg er meget glad for det vi fik testet de seneste par dage, vi testede en del nye komponenter som vi nu skal hjem og overveje om de skal bruges til løbet i Frankrig”, siger Ferrari’s testkører og fortsætter:
”Vi fik også arbejdet en del med vores motore i dag, vi har blandt andet arbejdet med motorernes udholdenhed og vi er tilfredse med resultaterne”.

Nick Heidfeld sluttede dagens test som 6. hurtigst, men han var dog stadig tilfreds med testen hvor han blandt andet arbejdede en del med at være bedre til at få varme i dækkene, noget som har kostet tyskeren dyrt i kvalifikationen indtil videre i denne sæson.

Tiderne fra Barcelona søndag:

PositionKørerTeamTid
1Nelsinho PiquetRenault1:20.076
2Pedro de la RosaMcLaren-Mercedes1:20.402
3Luca BadoerFerrari1:20.680
4Mark WebberRed-Bull-Renault1:21.037
5Timo GlockToyota1:21.158
6Nick HeidfeldBMW-Sauber1:21.295
7Rubens BarrichelloHonda1:21.672
8Nico HulkenbergWilliams-Toyota1:21.674
9Sebastian VettelToro Rosso1:21.880
Jacob Carsting

Læs mere om:
  • Luca Badoer
  • Nelson Piquet Jr.
  • Pedro de la Rosa
  • McLaren Formula 1
  • Renault F1
  • Circuit de Catalunya
  •