Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Jan Magnussen på Pole Position på Le Mans

Le Mans 
13/06/08 

Le MansJan Magnussen satte i sin Corvette C6.R hurtigste tid i GT1 klassen, da kvalifikationen til dette års Le Mans blev afviklet sent torsdag aften.
 

Jan Magnussen var også hurtigste mand efter onsdagens tidskørsel, men forbedrede sin tid i torsdagens sidste session, hvor han sluttede 0,09 sekund hurtigere end Saleen på andenpladsen. Corvette Racings anden bil, der blev kvalificeret af Oliver Gavin, sluttede 9/10 sekund efter Jan Magnussen tid og starter dermed fra tredje startposition i GT1, efterfulgt af et par Aston Martin.


Jan Magnussen lykønskes af sine holdkammerater for at have sat Pole Position.
(Foto: Jan Kaiser)

”Jeg er rigtig glad for den Pole Position. Specielt fordi, at det var en feberomgang som jeg satte tiden på. Jeg bliver spærret lidt på den første del af banen og er på et tidspunkt 1 sekund efter min omgang fra dagen før. Men derefter flasker det hele sig. Jeg fik god slipstream og tog et par chancer i trafikken, så jeg fik indhentet det tabte og så sad resten lige i skabet.


Jan Magnussen på vej mod hurtigste omgangstid.
(Foto: Jan Kaiser)

Selvfølgelig betyder startopstillingen ikke så meget til et 24 timers løb, men det er både min og Corvettes første Pole på Le Mans. Vi har ikke kørt bilen i et særligt kvalifikations setup, men har arbejdet på at få en god bil til løbet og at vi så samtidig kan sætte Pole er bare fedt for teamet. Nu vil jeg glæde mig, til at få min præmie for Pole Position overrakt foran de danske tilskuere i Le Mans by fredag eftermiddag” fortalte en glad Jan Magnussen efter kvalifikationen, der sluttede ved midnat.


Læs alt om Le Mans 24-timers løbet 2008.
Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Corvette Racing
  • Le Mans
  • 15/06/08 - Le Mans - Le Mans
  •