Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Pirelli Super Cup

Christoffer Nygaard klar med Porschen igen

Porsche Cup 
13/06/08 

Efter en mildest talt omskiftelig weekend på Ring Djursland den. 10. og 11. maj har Christoffer Nygaard fået Porschen klar igen. Ja, faktisk er det ikke den samme Porsche, men en næsten identisk, som han i denne weekend kører i, på Oschersleben.
 

Christoffer Nygaard har brugt den seneste tid på at forberede sig til igen at sidde bag rattet i Porschen ved målrettet træning. Blandt andet har han arbejdet med nedgearinger og den teknik, som er nødvendig at beherske til mindste detalje for at opnå det optimale.


Christoffer Nygaard kører Porsche på Oschersleben denne weekend. Han trænet målrettet frem mod løbet den seneste tid.
(Foto: Etienne Fotografie)

”I denne sæson er det overordnede mål at lære og blive bedre til at køre Porschen. Derfor arbejder jeg med de ting, som kan gøres bedre,” siger Christoffer Nygaard.

Men når starten går, så kører han for alvor.
”Når jeg sætter mig bag rattet i en bil til et løb, så vil jeg altid gerne vinde,” understreger han. Senest havde han succes i Seat Cup med to andenpladser. Den ene ganske vist opnået via en skrivebordsafgørelse.

I løbet i Danmark den 10. og 11. maj var der optur, nedtur, optur og total nedtur for Christoffer Nygaard i den nye Porsche, som til slut stod med en defekt motor, så han måtte udgå. Efter han havde kørt sig frem til en suveræn førsteplads. Den situation skulle gerne undgås på Oschersleben, hvor der træning, kvalifikation og løb lørdag, mens den søndag står på et to-timers løb, hvor Christoffer Nygaard igen danner makkerpar med den sin teamkollega Maxi Werndll fra Fischer Teamet.

Stærk
Torben Sørensen


Læs mere om:
  • Christoffer Nygaard
  • Maximilian Werndl
  • Fischer Racing
  • Oschersleben
  •